Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Žurnāls „JOY” martā

Kaspars Milaševičs, 23.02.2009. 12:07

Žurnāla "JOY" marta numurā lasiet:
Žurnāls „JOY” martā

Vai esi kādreiz pie sevis nodomājusi, ka, lai arī jūs abi ar savu mīļoto lidināties kā septītajās debesīs, tomēr dažreiz viņam futbola mačs televīzijā šķiet aizraujošāks? JOY piedāvā pretlīdzekli: seksīgu apģērbu, kas tik pavedinoši izcels tavu ķermeni, ka ādas bumba paliks otrajā plānā.

Tu jautāsi – bet kā šajos grūtajos laikos tikt pie seksīga apģērba? JOY modes redaktore to piemeklējusi tā, lai iztērētu ne vairāk kā 100 latus par visu izskatu no galvas līdz kājām!

Bet vai vīrieši tiešām nesaprot sievietes, un tas ir iemesls, kāpēc mums ir labākā draudzene? Un vai viņa ir tā, kas zina tevi labāk? JOY reportāžā trīs pāri atklāj patiesību.

Holivudas iekārojamākais vīrietis Breds Pits intervijā JOY atklāj, kā tiek galā ar sešiem bērniem, autiņu mainīšanu un ko nozīmē gredzens viņa pirkstā.

JOY skaistuma pasaulē – dabiskā kosmētika: viss par sejas kopšanu. Kā arī citi jaunumi modē un izklaidē Latvijā un pasaulē.

JOY – Ar smaidu par visu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV