Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs

Ina Eglīte, 02.03.2009. 09:52 | komentāri (1)

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti „IEVAS Stāstu” jaunajā numurā.
Jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs

Eksprezidentes meita Indra Freiberga – ekskluzīvi „IEVAS Stāstu” lasītājiem!
Pragmatiķe ar slēptu romantisku dabu – tāda ir eksprezidentes Vairas Vīķes- Freibergas meita Indra. Latvijā viņa joprojām ir noslēpums, jo no publicitātes ir vairījusies. „IEVAS Stāsti” viņu uzrunāja Londonā, kur Indra Freiberga vada Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecību Apvienotajā Karalistē. Sarunā viņa vaļsirdīgi stāsta par vecākiem, bērnību, pirmo mīlestību un atklāj savu recepti, kā tikt pāri tumšajiem brīžiem dzīvē.

Latviešu hīlers operē iztālēm
Latviešu hīlers Elmārs Spodris tā saucamās astrālās operācijas veic iztālēm. „Darbojos enerģētiskā līmenī. Paceļu noslīdējumus, sakārtoju iekšējos orgānus, un cilvēks atkal ir vesels,» stāsta hīlers un atklāj, kā nodzīvot vismaz līdz 100 gadiem.

Uz ielas palikušie
Vīriešu un sieviešu patversmes Rīgā šoziem ir pārpildītas. To iemītnieki ar bažām gaida pavasari, kad pajumte būs jāatstāj, jo bezdarbs valstī strauji aug. Sociālās spriedzes dēļ uz ielas tuvākajā laikā var nokļūt arī tie, kam jumts virs galvas vēl ir...

Pirmsvēlēšanu kaislības Latgalē
Traģikomiskas kaislības vēl nesenā pagātnē virmojušas pirmā Latgales kolhoza likvidēšanas laikos. Lasi stāstu par notikumiem Audriņos «Pieci krusti»!

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS Stāsti”!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV