Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Jaunākais žurnāla "FHM" numurs

FHM, 30.03.2009. 13:42

Jaunais „FHM numurs dienasgaismu ieraudzīs 1. aprīlī, bet tas nav nekāds joks!
Jaunākais žurnāla "FHM" numurs

Gluži vienkārši neuzdrošināmies jokot par tik nopietnu tēmu kā hokejs. Lūk, šis bija joks. Jo šajā numurā piedāvājam tev krīzes risinājumu – sajusties kā Šveicē, nebraucot uz dārgo pulksteņu, nazīšu, banku un kā tik visa vēl ne lielvalsti. Lai mūsu hokeja lielvalstij tik svarīgajā mēnesī sarunas nebūtu tikai ap hokeju, bet arī par to, piedāvājam iepazīties tuvāk ar trim ledus gladiatoru leģendām – vienu par otru kolorītāku.

Nu, un, protams, mūsu aprīļa numura vāku rotā ilgi gaidītā un interneta lapā www.fhm.lv jau daudz aprunātā konkursa Vāka meitene uzvarētāja Diāna Kubasova, kas iejutusies stilizētā retro dīvas tēlā. Neizpaliek arī Diānai tik tuvie četrkājainie draugi.

Tikmēr atgādām, ka vēl nav izšķīries jau nākamā ar balsošanu par meitenēm saistītā konkursa liktenis – tāpat, kā kolēģi pārējās valstīs, noskaidrojam visseksīgāko sievieti pasaulē šajā gadā! Lai nobalsotu par savējo top 10, jālūko pēc tabulas žurnālā vai arī jāpaciemojas mūsu interneta lapā. Ņem vērā, ka šomēnes balsošana notiek vēl tikai līdz 10. datumam! Pērn Latvijas balsojumā uzvarēja mūsu pašu Anna. Kura būs seksīgākā šogad?

PS: Nepiemirsti arī par mūsu interneta lapu www.fhm.lv, kurā neizpaliek nedz meitenes, nedz joki, nedz konkursi ar vērtīgām balvām!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV