Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis žurnāla „JOY” jubilejas numurs

JOY, 02.04.2009. 13:18

„JOY” jaunais numurs ir īpašs, jo kopš brīža, kad pirmais žurnāls nonāca veikalu plauktos, ir pagājis jau vesels gads! Un tāpēc lasītājām ir sagatavoti daudzi interesanti materiāli, kas liks smaidīt un baudīt lielisku noskaņojumu.
Iznācis žurnāla „JOY”  jubilejas numurs

Modes lapās tu vari iepazīties ar karstākajām jaunās sezonas tendencēm gan apģērbā, gan aksesuāros. Un kas gan būtu pavasaris bez mīlestības tauriņiem vēderā? Beidzot noskaidrojām, ko vīrieši patiesībā domā par sieviešu izskatu. Vai patiešām viņi redz visas mūsu nepilnības? Rakstā Neesmu perfekta – nu un? atradīsi intervijas ar jaunām sievietēm, kuras lepojas ar savu augumu.

Protams, gatavojot jubilejas numuru, nevar iztikt bez pārsteigumiem. Pagājušā gadā „JOY” rakstīja par Dženiferu Anistoni un viņas attiecībām ar Džonu Maieru, taču pēc četrām nedēļām žurnāla iznākšanas dienā ar jauno mīlestību bija cauri! Šoreiz ir līdzīgi: neilgi pēc tam, kad JOY korespondente Frānsisa Šēneberga intervijā ar viņu bija izrunājusi jautājumus par suņiem, vīriešiem, bērniem, atkal izskanēja runas par šķiršanos. Tomēr šoreiz varam apgalvot: janvārī Dženifera ar Džonu vēl bija simtprocentīgi laimīga.

To visu un daudzas citas tēmas, kas rosinās dzīvesprieku un smaidu uz tavām lūpām, atradīsi „JOY” jaunākajā – jubilejas numurā.

„JOY” – Ar smaidu par visu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV