Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunākais žurnāla "Ievas Stāsti" numurs

Ina Eglīte, 15.04.2009. 17:26

11. aprīlī iznāca jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs.

• Dziedātāja Normunda Rutuļa trakulīgās aizrautības

Viņš labi spēlē skvošu, biljardu, dejo stepu, brauc ar motorolleru, velosipēdu vai skrituļslidām, nēsā stabulenes, gatavojas restaurēt pusgadsimtu vecu mopēdu «Gauja»... „Ievas Stāstiem” dziedātājs vaļsirdīgi stāsta vaļsirdīgi stāsta par savu mīļo Mammiju, trakulīgajām aizrautībām, dzīves lielo mīlestību Ilutu un bērniem Lindu un Edvardiņu.

• Kāpēc Kārlis Sebris savu meitu atzina tikai pēc 60 gadiem?

Viņi abi visu mūžu strādāja vienā teātrī: viņš – aktieris, viņa – sufliere. Kad Sebris juta, ka dzīves ceļš ir noiets, viņš meitu Ilzi Meškovu uzaicināja ciemos, sakot: «Te nu stāv tavs klaidonis. Es visu mūžu esmu bijis gļēvs...»

IEVAS Stāstos Ilze pirmo reizi publiski stāsta par attiecībām ar savu bioloģisko tēvu, cildeno aktieri Kārli Sebri.

• Kāpēc vējabrālis Frīdis atkal ir viens?

«Reizēm ir tā, ka man negribas sievieti pat laist no acīm laukā, visu laiku gribas turēt savās rokās, kā tas bija ar beidzamo draudzeni. Nostaigāt divus gadus ar rozā brillēm – tas nudien nav maz!» saka Frīdis.

IEVAS Stāstos uzzini, kāpēc viņš ir izšķīries no sava jaunākā dēla mammas.


Vēl IEVAS Stāstos – par grundzālietes Dzintras Ķikases trīs mīlestībām un brīnumaino izdziedināšanos no vēža, aizraujošs stāsts par japānieti Čikako, kura uz Rīgu ceļoja ar Transsibīrijas ekspresi, un seriāla «UgunsGrēks» aizkulises.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – IEVAS Stāsti!

„IEVAS STĀSTU” pielikums „DZĪVO VESELS” – jau pārdošanā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV