Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis jaunākais žurnāla "Forsāža" numurs

Sintija Stiebre, 20.04.2009. 11:25

Jaunākajā žurnāla „Forsāža” numurā lasiet gan par dragreisa sezonas pārsteigumiem, gan arī uzziniet, kā iebūvēt turbīnu automašīnā VAZ, turklāt visi, kas nopirks žurnālu, varēs piedalīties loterijā un laimēt skuteri!
Iznācis jaunākais žurnāla "Forsāža" numurs

Baltijas auto apskatā: Latvijas dragreisa čempiona Māra Ozoliņa EVO Prospeed; Lietuvā sacensībām pārbūvēts BMW E30 ar M5 dzinēju; VAZ-2101 ar iebūvētu turbīnu no Igaunijas; auto-mākslas darbs Chevrolet Fleetline no Somijas.

Auto pasaulē: Ženēvā prezentēts Audi AS5-R; Cayenne Chopster un Bugatti jubilejas auto no Mansory; BMW džipi kļūst jaudīgāki par kupejām; Oficiālie F1 drošības auto – Mercedes AMG.

Autosports: Latvijas dragreisa un drifta sezonas jaunumi; Vasaras sprints „uzņem apgriezienus”; Autošoseja 2009 – ātras formulas un smagie automobiļi; „Enima auto” ziemas kausa finišs; Eiropas autokrosa čempionāts tuvojas; praktiski padomi tiem, kas vēlas kļūt par autosportistiem.

Vēl žurnālā lasiet: AutoExotica – jau pavisam drīz; autoķīmijas jaunumi; Drifta riepu tests Biķerniekos; Džeimsa Meja autoparks; Asfaltplēsēju darbnīcā atvērto durvju dienas; šīs sezonas jaunums – jauna kvadrociklu un motociklu trase.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV