Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis jaunais žurnāla "IEVAS Stāsti" numurs

Ina Eglīte, 27.04.2009. 10:39

24. aprīlī iznācis jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs. Jaunākajā numurā lasiet:
Iznācis jaunais žurnāla "IEVAS Stāsti" numurs

• Artūrs Irbe atkal mīl

Pirms dažiem gadiem šķiršanās no sievas Ilzes lavīnveidā satricināja ģimenes ierasto dzīves ritmu, pārtrūka arī talantīgā vārtsarga karjera NHL. Nu viņš ir pārcietis divas smagas operācijas. Tagad Artūrs Irbe atkal ir izvēles priekšā: turpināt sevis meklējumus Latvijā vai pārcelties uz hokeja meku – Ameriku.

„Ievas Stāstos” sportists pirmo reizi vaļsirdīgi stāsta par šķiršanos no Ilzes, nesavtīgo mīlestību pret bērniem Ati un Anitu un savām jaunajām attiecībām.

• Mikroķirurgs Mārtiņš Kapickis adoptējis bērnus

«Un tad pienāca diena, kad Maksi un Kristīni vedām uz mājām. Jutāmies, it kā ierastos mīļi un sengaidīti ciemiņi. Bet... Maksis, pārkāpis slieksni, no visa spēka iespēra mūsu dēlam pa kāju un skaļi ņirdza. «Jaunie» bērni uzvedās ārkārtīgi izaicinoši, un tā bija valoda, kādā viņi vēlējās ar mums sazināties,» stāsta Mārtiņa dzīvesbiedre Elija Kapicka.

Uzzini, kas mainījies Kapicku ģimenē pēc adoptēto bērnu ienākšanas.

• Andreja Upīša mūzā mīlestība

«Es esmu no Upīšu zortes, tāpēc pacieties, mīļā, un izturi! Teikt, kādu krustu esi uzņēmusies, tādu nesi un, kādu vīzi apāvusies, tādu valkā...» rakstnieks Andrejs Upītis rakstīja savai sievai Olgai.

Līdz šim nepublicēti fakti par Andreja Upīša laulību ar sievu Olgu.

• Vēl lasi par Bargo Kundzi, kuras trešā profesija ir sekss pa telefonu, un ielūkojies TV seriāla «UgunsGrēks» aizkulisēs.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS Stāsti”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV