Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznācis jaunais žurnāla „ČEMODĀNS” numurs

Anda Sestule, 06.05.2009. 10:29

Numura tēma – PIKNIKI! Omulīgākās, latviskākās, gleznainākās, aristokrātiskākās... Piknika vietas katrai gaumei un gardākie ēdieni maltītei zaļumos – gatavot māca grila guru Elmāru Tannis.
Iznācis jaunais žurnāla „ČEMODĀNS” numurs

* Šīsvasaras koncertu un festivālu izlase Latvijā un kaimiņvalstīs.
Kur? Kad? Cik maksās biļetes? Kādā kompānijā apmeklēt?

* Ceļojums pa Romas vietām, kur uzņemta filma «Eņģeļi un dēmoni».
Filma uz pasaules (un arī Latvijas) ekrāniem parādīsies 13. maijā, bet jau ieguvusi skandalozu slavu. Vietas, kur notikusi filmēšana, jau tagad pulcē neredzēti daudz tūristu.

* Vienas dienas tūre pa Beļģijas skaistāko pilsētu Brigi.
Saldi romantiska viduslaiku pilsētiņa, kas visos laikos pamanījusies ieņemt vadošas vietas iekārotāko tūristu galamērķu topos, sapucēta un izrotāta kā piparkūka, atrodas tikai stundas braucienā no Briseles.

* Palau salas Klusajā okeānā.
Piedzīvojumu stāsts par vietu, kur vientuļas paradīzes salas ir plašā izvēlē un diskotēkās valda matriarhāts.

* Vairāki lieliski vienas dienas maršruti tepat pa Latviju.
Alūksnes pusē Zeltiņos, bijušajā armijas bāzē var baudīt spilgtu padomjlaiku eksotiku, turklāt ekskursijas vada bijušie virsnieki, Lēdurgas dendroloģiskajā parkā pašlaik ir īpaši skaisti, jo sāk ziedēt rododendri; ap mazpilsētiņu Api ved aizraujošs maršruts ekskursijai kopā ar bērniem, savukārt Aumeisteri netālu no Valkas ir īstā vieta tiem, kas interesējas par spokiem – ļoti lielas iespējas ieraudzīt vismaz vienu.

* Vēl žurnālā: kā pašam pareizi plānot ceļojumu; kā gudrs ceļotājs rīkojas, ja viesnīcā rodas konfliktsituācijas; kā neapmaldīties mežā; kā aizbraukt uz gotu dzīrēm; kā atšķirt parastu pirti no dziednieciskas – un daudz citu interesantu lietu.

Žurnāls ČEMODĀNS – no maija reizi mēnesī, biezāks un bagātīgāks!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV