Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Maija „Cosmopolitan” iznāk vasaras formātā, kuram vienmēr būs vieta meitenes rokassomiņā

Baiba Kalna, 07.05.2009. 12:03

„Domājot par savu lasītāju ērtībām, visu vasaru „Cosmo” iznāks mazajā pludmales formātā, turklāt maksāsi par to 20 santīmus mazāk,” vēsta tikko iznākušais „Cosmopolitan”.
Maija „Cosmopolitan” iznāk vasaras formātā, kuram vienmēr būs vieta meitenes rokassomiņā


Jaunajā numurā īpaši liela uzmanība pievērsta modei. Vasaras sezona ir pavisam tuvu, un laikā, kad zied viskrāsainākās puķes un daba sola arvien jaunus un spilgtus toņus, arī mode atdzimst fantastiskās krāsās. Modes redaktore Dace Krieviņa-Bahmane apskata, ko interesantu un modīgu piedāvā Rīgas veikali. Un - ne tikai dārgie. Atsevišķi aprakstīts, kā iepirkties vintidža veikalā - zināšanas, kas noderēs arī sekonhenda veikalos.

Bet, ja svarīgāk par modi patlaban šķiet vispār savilkt galus kopā, jālasa raksts „Gudras meitenes dzīvo šiki arī krīzes apstākļos". Tajā piedāvātas gan iedvesmojošas, gan praktiskas idejas par to, kā nesāpīgi taupīt naudu un nopelnīt, ja pēkšņi sanācis zaudēt darbu.

Viela pārdomām: rietumos popularitāti gūst nelegāls medikaments, kuru regulāri injicējot vēderā, āda iegūst tumšāku toni, mazinās apetīte un paaugstinās libido. „Cosmo" izpēta medikamenta popularitātes cēloņus un uzklausa ārsta viedokli.

Raksti par attiecībām ar vīriešiem šoreiz divi: „Precēto vīriešu kārdinājums", kurā žurnāliste Zane Nikodemusa meklē atbildes, kāpēc sievietes iesaistās romānos ar precētiem vīriešiem. Rakstā „Gulta, svētlaime un viss pārējais" ir par pāru kopā gulēšanas paradumiem - ko tie liecina par attiecībām.

Tāpat „Cosmo" tiek veikts eksperiments: vai iespējams pēc pasūtījuma būt optimistei? Un ko nozīmē būt par grūpiju vai roka mūzu: Baiba Gabranova raksta par slavenākajām grūpijām un, balstoties uz patiesiem stāstiem, secina, kas jādara, lai par tādu kļūtu.

Jaunumi skaistumkopšanā, noderīgas interneta adreses, vasarīga piknika receptes, intervija ar Evu Longoriju, brīnišķīgi iedvesmojošs mīlasstāsts „Iepazīšanās kā pasakā, dzīve kā sapnī", padomi, kā iegūt tvirtākas rokas, vēderu un dibenu 30 dienās, un daudz citu aizraujošu rakstu - tas viss, lai „Cosmo" lasītājai maijā netrūktu jauku iespaidu un labas vielas pārdomām.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV