Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nācis klajā "FHM" maija numurs

FHM, 08.05.2009. 16:12

Pavasaris mums pamatīgi iedevis pa pauri. Esam izravējuši no žurnālā ārā dažas ne tik labi ieaugušās vai jau pāraugušas rubrikas, atraduši vienu senāku, simtgalvainu stādu, ko atkal iestādīt FHM lappusēs un... atļāvušies sabiezināt to skaitu ar 100 daiļu meiteņu bildēm!
Nācis klajā "FHM" maija numurs

Runa, tātad, ir par 100 jautājumu godpilno un pat vīrišķi erotisko atgriešanos FHM. Un par 100 pasaules seksīgāko sieviešu balsojuma rezultātu paziņošanu, kas šoreiz izpaužas ielikuma nevis pielikuma veidā. Līdz ar to, apsveicam Ievu Kokoreviču ar atgriešanos uz FHM vāka pēc gandrīz četru gadu pauzes!

Lai arī šajā numurā lasāmi materiāli par leģendārā Anglijas karaļa Henrija VIII izdarībām ar sešām sievām un par to, ko drīkst un ko nedrīkst runāt, kad esi samudžinājies guļamistabas palagos, pēc ilgās ziemas beidzot atnākušā pavasara iespaidā tomēr neesam kļuvuši par absolūtiem seksa maniakiem. Šajā diezgan pamatīgas pārmaiņas piedzīvojušajā numurā, piemēram, esam palauzuši arī lielākus un mazākus motorus. Proti, gan radio vadāmus, gan īstus rallija milzeņus. Jautrības netrūkst joprojām un mēs ceram, ka arī vasarā nepiemirsīsi paķert mūs līdzi uz piknikiem un visām citām ballītēm, kurās neiztrūkst skaistas meitenes un labs džeku humors.

PS: Nepiemirsti arī par mūsu interneta lapu www.fhm.lv, kurā neizpaliek nedz meitenes, nedz joki, nedz konkursi ar vērtīgām balvām!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV