Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Iznācis žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunais numurs

Ina Eglīte, 11.05.2009. 14:21

8. maijā iznācis jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs.
Iznācis žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunais numurs

• MIS LATVIJAS ’95 IEVAS VĀLBERGAS NEPLĀNOTĀ LAIME
Par skaisto sudraba kroni Ieva Vālberga (toreiz Meliņa) saka: «Būs ko mazmeitām parādīt!» Vienpadsmit gadu viņa strādā par mammu. Ģimenē aug trīs dēli un pastarīte meitiņa. Ieva stāsta par savu lielo mīlestību Ivo un stipro ģimeni.

• MĀKSLINIECES LARISAS BRAUNAS PIECAS MĪLESTĪBAS
«Manā dzīvē visi vīrieši ir bijuši izcili cilvēki. Un smuki. Visi – arvien jaunāki. Es nekad nevienu vīrieti apzināti neesmu noskatījusi – mūs kopā savedusi mīlestība,» saka kostīmu māksliniece Larisa Brauna. Pirmo reizi viņa vaļsirdīgi stāsta par savas dzīves vīriešiem, tostarp talantīgo mākslinieku Henrihu Vorkalu un aktieri Mārtiņu Vilsonu.

• ĢENERĀĻA BALOŽA LIKTENĪGĀ KĀRŠU KAVA
«Vagons, kurā iekāpa Baloži, bija parasts tālbraucēju vilcienu kupeju vagons, nevis tāds lopu vagons, ar kādu pēc gada no Latvijas uz Sibīriju izveda mūsu ģimeni. Kupejā ģenerālis pēkšņi attapās, ka nav paņēmis līdzi kāršu komplektu – tā varētu īsināt tālo ceļu...»
Aculiecinieces Rutas Stegmanes-Ivanovas līdz šim nepublicētas atmiņas par Latvijas armijas virspavēlnieku ģenerāli Jāni Balodi.

• KĀ KĻŪT PAR MAGU?
Linards Auziņš no Virešiem sevi dēvē par vienīgo īsto magu Latvijā. Viņš atklāj, kas rakstīts Melnajā grāmatā un kā ar maģijas palīdzību kļūt veselam, bagātam un laimīgam.
 
Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – IEVAS Stāsti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV