Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs

Ina Eglīte, 25.05.2009. 12:28

22. maijā iznācis jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs
Iznācis žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs

«Mīlestība mani atbrīvoja gan kā sievieti, gan kā aktrisi. Pat nodomāju: dīvaini, es taču gandrīz nemaz neesmu dzīvojusi – man līdz šim ir bijusi tikai skatuve. Satikusi Jāni, es it kā nometu neredzamās važas un jutos absolūti brīva un laimīga.»  
Krievu drāmas teātra aktrise Veronika Plotņikova-Gulbe vaļsirdīgi stāsta par mīlestības līkločiem un atklāj, kas ir viņas Rožu kavalieris.

 
«Elvis pieskrēja pie ledū ielūzušā klasesbiedra, satvēra draugu aiz rokas un centās viņu izvilkt no ūdens. Plānais ledus brakšķēja, draudot ielūzt arī zem glābēja kājām... Tikmēr sporta skolotājs turpināja slēpot tālāk...»
Šokējošs stāsts par negadījumu sporta stundā.


AK, ŠĪS SALDĀS ZIEPJU OPERAS!
«Verdzenes Izauras» panākumi bija milzīgi. Pat līdz tādam absurdam, ka daļa skatītāju, solidarizējoties ar Izauru, sāka vākt līdzekļus viņas izpirkšanai no verdzības, jo bija pilnīgi pārliecināti, ka Izaura ir īsta verdzene...
Aizraujošs stāsts par to, kā Latvijā ienāca pasaulē populārie TV seriāli «Bagātie arī raud», «Vienkārši Marija», «Verdzenes Izaura» un citi. Ielūkojamies ziepju operu tapšanas aizkulisēs un atklājam vēl nezināmo no kinozvaigžņu dzīves!

 
Fragments no Lias Guļevskas biogrāfiskās drāmas «Sūtiet rēķinu uz mājām», kas veltīta leģendārajam režisoram Eduardam Smiļģim.
 

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – IEVAS Stāsti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV