Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznācis žurnāla "FHM" jūnija numurs

Kaspars Zaviļeiskis, 29.05.2009. 11:08

Atkal jau Jāņi klāt? Sasodīts, tikko vēl rakstījām par karstvīna baudīšanas priekiem un nu jau atkal jāķeras pie alus!
Iznācis žurnāla "FHM" jūnija numurs

Šoreiz burvīgo dzērienu esam uzlūkojuši tīri vēsturiskā skatījumā, kas, izrādās, ir gana raibs un interesants. Kā zināms, nekas tik labi nesader kopā ar alu kā... hokejs, tādēļ Jāņu numurā esam papļāpājuši ar vienu no šā gada spilgtākajiem Jāņiem – Spruktu, kurš, kā zināms, ir Latvijas hokeja izlases uzbrucējs. Tā kā slidas tomēr šobrīd nav aktuālākais pārvietošanās līdzeklis, neesam piemirsuši arī par ērmriteņiem un krosa močiem. Un tā kā tas pats jau pieminētais alus lieliski sader kopā ar kādu komandu sportaveida skatīšanos, uz fotosesiju esam aicinājuši daiļo basketbola meiteni Elīnu Babkinu. Tāds baigais sporta numurs ar alus piešprici, teiksi? Ne vella! Mums jūnija numurā ir arī nelaiķis iz hiphopa frontes Tupaks, kā arī dažādu tiešā un pārnestā nozīmē degošu lietu pārzinātājs Kārlis Seržants. Plus esam paciemojušies pie stulbo joku miljonāra Seta Rogena. Jā, un pirmie Latvijā pavizinājušies ar jauno „Porsche Boxter” kabrioletu, aizšaujot, protams, arī līdz norauto jumtu festivālam Tukumā. FHM garlaicīgi nav joprojām un nebūs arī. Par to vari būt drošs!

Jā, vēl noderīgs ieteikums no mūsu seksa ekspertes Baibas – papardes ziedu var atrast arī kādā lauku pirtī.

PS: Nepiemirsti arī par mūsu interneta lapu www.fhm.lv, kurā neizpaliek nedz meitenes, nedz joki, nedz konkursi ar vērtīgām balvām!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV