Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Ina Eglīte, 08.06.2009. 10:43

5. jūnijā iznāca jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs.
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

CHILLI DZĪVES PIPARIŅŠ
«Kad ar Edgaru iepazināmies, baidījos vilties un atkal tikt sāpināta, tāpēc Edgaram sacīju – padzīvosim kā draugi! Ja redzēsim, ka viens otram deram, tad domāsim par kaut ko nopietnāku. Edgars nebija ar mieru – vai nu uzreiz esam kopā, vai ejam katrs savu ceļu!» saka Ilva Šeškauska-Štāle jeb dziedātāja Chilli. Viņa vaļsirdīgi atzīstas, ka mīlestība un ģimene ir aplauzi ragus viņas egoismam.

KĀRĻA SKALBES PĒDĒJĀ LAIVA
Kuģa kapteinis atteicās uzņemt uz pārpildītā klāja Skalbes ģimeni. Skalbes pēdējā laivā tika, pateicoties spirta pudelei, kuru Kārlis glabāja azotē no savas beidzamās – sešdesmit piektās – dzimtenē nosvētītās dzimšanas dienas.
Unikāli fakti par dzejnieka ģimenes bēgšanu uz Zviedriju 1944. gadā.

NĀVES UZRUNĀTĀ
Dace ir piedzīvojusi trīs klīniskās nāves. Kur viņa pabija un ko par sevi izlasīja Likteņu arhīvā, lasi mistiskajā stāstā «Dvēsele uz Zemi atgriežas trešo reizi».

LATVIJĀ POPOLĀRĀKIE AMERIKĀŅI – FORESTERI
IEVAS Stāsti turpina ielūkoties pasaulē populārāko ziepju operu tapšanas aizkulisēs. Šoreiz – par «Hameleonu rotaļām».

Vēl IEVAS Stāstos – TV seriāla «UgunsGrēks» aizkadri un rosinošs stāsts par mīlas priesterieni, pašmāju seksa guru Ritu Lasmani un anketa tiem, kas vēlas apceļot Latviju kopā ar „Ievas Stāstiem”.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – IEVAS Stāsti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV