Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis žurnāla „Ievas Stāsti" jaunākais numurs

Ina Eglīte, 25.06.2009. 10:44

19. jūnijā iznācis jaunais žurnāla «IEVAS Stāsti» numurs. Jaunākajā numurā lasiet:
Iznācis žurnāla „Ievas Stāsti" jaunākais numurs

• DONŽUĀNS JĀNIS APEINIS
«Vairākus gadus pēc kārtas man attiecības ar meiteni sākas Jaunajā gadā un beidzas manā dzimšanas dienā, kas ir četrpadsmitajā martā. Arī draudzība ar Rēziju Kalniņu bija īsa. Viņa ir beidzamā sieviete, kuru esmu mīlējis. Ceru, ka tad, kad viss būs norimis, mēs atkal varēsim tikties kā draugi,» atzīstas Latvijas Nacionālās operas solists Jānis Apeinis un vaļsirdīgi stāsta par savām kaislībām – sievietēm, mūziku, motocikliem un hokeju.

• SADZIEDĀJUŠIES KAPELĀ «JŪLIJS»
«Es tak to vīrieti nemaz negribēju, bet viņa tēvs atnāca un teica: «Tu viena sities, Jūlijs gadiem viens pats! Tā tak nevar dzīvot! Ejiet kopā!»» atceras Helēna Stikute.
Helēna un Jūlijs Stikuti satikās, pateicoties mūzikai, un, pateicoties mūzikai, pie viņiem atnāca mīlestība. 

• «SKRODERDIENU» IEVIŅA – MAIGA GRĪNBERGA
«Absolūti visās «Skroderdienās» esmu bijusi uz skatuves. Zinu, ka 1967. gadā bija nospēlētas piecsimt izrādes. Tagad varētu būt kādas sešsimt piecdesmit,» saka Nacionālā teātra aktrise Maiga Grīnberga – «Skroderdienu» pirmā Ieviņa. Tā ir Maigas Grīnbergas mūža loma, kuras dēļ viņa ir gan raudājusi, gan ir ļoti pateicīga liktenim.

• Vēl IEVAS Stāstos – kā sevi izdziedināt uguns rituālā. Seriāla «UgunsGrēks» aizkadros – meiteņu simpātija Gunārs, ko atveido aktieris Egils Melnbārdis.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – IEVAS Stāsti!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV