Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Žurnāla "Santa" mājas lapā varēs lasīt labākās intervijas

Agnese Kleina, 29.06.2009. 09:23

Svinot vasaru, žurnāls SANTA nāk klajā ar karstu un dzirkstošu jaunumu. No 26.jūnija iedvesmu un prieku, ko katru mēnesi savām lasītājām sniedz žurnāls, var smelties arī SANTAS mājaslapā www.zurnalssanta.lv.

Sadaļā Personību blogs var uzzināt, par ko pārdzīvo, smejas un prāto sabiedrībā pazīstami ļaudis, savukārt sadaļā Redakcijas blogs var iepazīt vaigā SANTAS redakciju un lasīt, kas uz sirds žurnāla veidotājām. Izpētiet arī SANTAS Zelta izlasi un baudiet visu laiku labākās SANTAS intervijas.

Atklājiet SANTAS mājaslapu un noskaidrojiet, kādēļ Gundega Skudriņa teic: "Kaut kas sievietes būtībā ir sašķobījies." Un kas aiz ādas Intaram Busulim, kad viņš saka: "Vajag taisīt tādas filmas, kurās paša dzimumakta nav, bet visi gaida." Un visbeidzot – ko savās domās apskauj un noskūpsta Andris Bulis? Par to un daudz ko citu lasiet www.zurnalssanta.lv!

Lasi, satiec, komentē – www.zurnalssanta.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV