Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jūlija "Cosmopolitan" – kopā ar pielikumu "Cosmo kāzas"

Baiba Kalna, 30.06.2009. 13:35

„32 lappusēs viss, kas jāzina katrai līgavai!” šādi skan pielikuma "Cosmo kāzas" devīze. Pirmo reizi "Cosmo" kāzas ir kā atsevišķs žurnāla pielikums, lai, kā vēstīts žurnālā, „ja tev to nevajag gluži šobrīd, tu varētu to saglabāt nākotnei”. 3 skaisti kāzu stili, līgavu frizūras un matu rotas, kleitas, kurpes, somiņas un rokassprādzes, līgavaiņu modes, kā arī interesantas idejas, kas svinības padarīs neaizmirstamas, un pat pirmskāzu darāmo darbu saraksts – 101 ideja, lai kāzas būtu perfektas.
Jūlija "Cosmopolitan" – kopā ar pielikumu "Cosmo kāzas"

Bet pat tad, ja kāzas netiek plānotas, šī var kļūt par "Cosmo" lasītāju seksīgāko vasaru: jaunas kokteiļu receptes, iepazīšanās vietas, testi, pasākumi un idejas ceļojumiem. Modes redaktore Dace Krieviņa-Bahmane īpašu uzmanību pievērsusi mini modei, kā arī Rīgas veikalos atradusi visseksīgākās sandales. Fotosesijā "Liktenīgais vakars" par to, kādai modei vīrieši dod priekšroku: kādā tērpā viņi vēlas redzēt savu meiteni, nākot uz randiņu. Bet, ja pēc randiņa uzmākušās bailes par to, ka vēl nemaz negribi bērnu, bet vakar par to neaizdomājies, tad noderīgs būs raksts "Rīts pēc nedroša seksa".

Runājot par attiecībām, šomēnes "Cosmo" pievēršas globālās krīzes ietekmei uz pāru attiecībām. Viņam nav naudas? Jūs kopā pavadāt maz laika? Viņš nevēlas seksu? Tam visam ir risinājumi, un, uzklausot ekspertu padomus, tu vari visu vērst uz labu. Savukārt rakstā "Ne tikai mīļotais vīrietis" tu uzzināsi, kādu vēl citu nozīmīgu lomu viņš spēlē tavā dzīvē: psihoterapeita? Bērna? Trenera? Un ko darīt, ja tu vēlies to visu mainīt?

Par ko liecina mūsu ilgas pēc saldumiem, kafijas vai skābētiem gurķiem? Kāpēc mēs darbā kļūstam pārlieku familiāri? Ko nozīmē pieraksti un zīmējumi uz papīra malām sapulces laikā? Un kā kļūt par aktrisi Bolivudas filmā? Jaunumi skaistumkopšanā, treniņš roku muskuļiem, jaunas seksa spēles un karstākie šīs vasaras dīdžeji pasaulē – tas viss, lai "Cosmo" lasītājai jūlijā netrūktu jauku iespaidu un labas vielas pārdomām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV