Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Aija Repša, 03.07.2009. 10:16

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā:
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Es tagad esmu riktīga jaunsaimniece. Dodos uz Zemkopības ministriju, eju pa garajiem gaiteņiem, garām steidzas ierēdņi un... atskatās. Varbūt domā, ka esmu šeit nejauši iemaldījusies. Nu, man pieder viena govs. Septembrī mans ganāmpulks ievērojami papildināsies – klāt nāks telīte. Vēl ir vistas, truši un arī bullītis.»
Aktrise Indra Burkovska aizraujoši par dzimtas piederību, ģimeni un aizrautīgo saimniekošanu savās lauku mājās.

«Kādā vēlā vakarā mans pielūdzējs gribēja mani satikt, taču viņam vai nu nebija naudas taksometram, vai nenoķēra taksi – un... pārpeldēja Daugavu! Cilvēks, kas sievietes dēļ ir gatavs pārpeldēt upi, laikam viņu ļoti mīl...»
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas vadītāja Valentīna Andrējeva pirmo reizi tik atklāti par mīlestību un azartspēlēm.

 «Arturs labi fotografēja arī agrāk, taču tagad viņš bildē īpaši. Dvēseliski. Viņš ir latviešu Van Gogs fotogrāfijā. Vairāku fotogrāfu uztverē viņš tagad fotografē labāk nekā agrāk, bet vai kāds gribētu būt viņa vietā?....» saka fotogrāfs Ralfs Vulis.
Smeldzīgs stāsts par fotomeistaru Arturu Dubrovski, kurš pēc smagas operācijas un ilgas atveseļošanās ir atgriezies dzīvē.

«Skatījos, kā jūs amizējaties. Kungs sēdēja ar muguru pret mani, viņa seju neredzēju, bet jūs sarkāt kā jauna meitene. Viņš izturējās neparasti – skūpstīja jums roku, bārstīja komplimentus... Nevarēju atturēties un izliku kārtis. Trīs kārtis nepārprotami rādīja, ka būsiet kopā. Lūk, kāzu vēstnese, sešnieks...»
Reizēm zīlniecei Regīnai atliek izlikt tikai trīs kārtis, lai nemaldīgi paredzētu cilvēka likteni.

IEVAS Stāsti turpina ielūkoties pasaulē populārāko ziepju operu tapšanas aizkulisēs. Šoreiz par televīzijas seriāliem «Komisārs Reksis», «Monopols», «Rēdereja», «Slepenās lietas» un citiem.

Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 3. jūlijā.
 
Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr.1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV