Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Iznācis žurnāla “DEKO” jūlija numurs

Aija Repša, 03.07.2009. 10:28

Žurnālā “DEKO” jūlijā lasiet:
Iznācis žurnāla “DEKO” jūlija numurs

* BRĪVDIENU MĀJA ar alni, lāci un vēl neredzētu kamīnu jeb gandrīz recepte, kā radīt oriģinālu un mājīgu interjeru arī tad, ja vienuviet jāizmitina gan dzīvi cilvēki, gan beigti zvēri.

* Neizteiksmīga tualete ir kā aukstumpumpa uz lūpas, kas bojā visu skatu. Atradām 7 dažādas SIRSNIŅMĀJAS, kur smelties gan estētiskas, gan praktiskas idejas.

* SINDIJAS VILDES šokolādes dzīvoklis ar personiski ģenerētām idejām + ieteikumi, kur meklēt „Chesterfield” dīvānu un citas labas lietas par patīkami saprātīgu cenu.

* PAGALMS nav tikai tradicionālais betona bruģis ar zaļumu piedevu. Piedāvājam neierastus pagalma seguma veidus, sākot no plēstiem laukakmeņiem, beidzot ar stikla šķembām.

* Nav nemaz tik daudz augu, kas lieliski saprastos ar dīķi, tādēļ piedāvājam DĪĶA AUGU TOP 10. Piedāvājumā arī tādi censoņi, kas ne tikai labi izskatās, bet arī „piebeidz” sliktās aļģes.

                                                                                                                                                                                                 
NEAIZMIRSTI AIZPILDĪT DEKO LASĪTĀJU ANKETU UN SAŅEMT VĒRTĪGU DĀVANU!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV