Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 16.07.2009. 15:35

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Kad tuvojās sešpadsmitā dzimšanas diena, tētis ieminējās, ka es varētu mainīt uzvārdu – no Golubova kļūt par Būmeisteru, lai godam turpinātu, kā viņš sauc, Būmeisteru dinastiju. Atceros to dienu – aizgājām ar vecākiem un nokārtojām dokumentus par uzvārda maiņu. Uz jautājumu, kāpēc vēlos to darīt, rakstīju – lai saglabātu dzimtas uzvārdu un par godu vectēvam.»
Mūziķis Kārlis Būmeisters pirmo reizi atklāti stāsta par uzvārda maiņu, savu stipro opi un mīļoto Lindu.

«Atverot Finka galvaskausu un ieraugot tik unikālas smadzenes, biju šokēts. Abām smadzeņu puslodēm bija ārkārtīgi izteikts smadzeņu krokojums. Tik ļoti rievainu pelēkās vielas mudžekli nekad vairs neesmu redzējis.»
Akadēmiķis medicīnas zinātņu doktors Henriks Grigalinovičs atklāj unikālus faktus par slaveno gaišreģi Eiženu Finku.

«Vajātāji mani ielenca un nogrūda uz vēdera smiltīs. Veikli, kustīgi, labi trenēti puiši ar panteras cienīgām plastiskām kustībām. Daži ar dūrēm sita man pa muguru, viens norāva pulksteni, fotoaparātu, ķēdīti no kakla, izbēra smiltīs mugursomas saturu un pakampa maku...»
Par spīti Riodežoneiro piedzīvotajām dzīvībai bīstamām dēkām grafiķis Raitis Zvirbulis sapņo Brazīlijā atgriezties atkal.

 «Valentīns pēkšņi ierosināja: «Precamies!» Gadījās, ka pases abiem bija līdzi, un viņi devās uz zagsu. Par visu Valentīna komandējuma naudu nopirka zelta gredzenus un aizbrauca uz staļļiem paziņot par saviem nodomiem. Trenerim it kā vajadzētu priecāties par savas sportistes laimi, taču viņš noraidoši purināja galvu: «Kāzas – dienu pirms Latvijas čempionāta? Tas nav iespējams! Astrīda, tu taču zini, ka tevi te visi mīl, tāpēc no prieka piedzersies un nākamajā dienā nevarēs startēt!» Vajadzēja vien pārcelt kāzu svinības uz citu dienu.»
Leģendārā trenere Astrīda Belovzorova aizrautīgi stāsta par divām savas dzīves mīlestībām – zirgiem un viņas mīļoto Valentīnu.

“Biju lasījusi par lāstiem un nobūrumu, taču nezināju, ka tas notiek joprojām. Pēkšņi man strauji pasliktinājās veselība. Bieži reiba galva, kļuva slikti ar sirdi, mocīja sāpes mugurā, kājās un rokās. Tas bija tik nomācoši! Un vēl tās acis… Bija sajūta, ka kāds uz mani skatās ar raganas acīm...”
Lāsts, ko sieva centās uzlikt bijušajam vīram, trāpīja viņa draudzenei Aijai un viņas bērniem.

«Jau pa gabalu labsajūtā noskatījos uz Kristu. Kā parasti, blūzītei vaļā bija tieši viena podziņa par daudz. Man patika redzēt viņas zelta krustiņu krūšu iedobē, bet no apspīlētajiem džinsiem spraucās ārā melna mežģīnes maliņa, un apaļīgais punčuks mazliet vēlās pāri džinsu jostai – tas man jau lika nodrebēt, iedomājoties to siltumu, ko drīz jutīšu sev blakus.»
Karstajos stāstiņos savos mīlas piedzīvojumos un sapņos dalās Viktors Princis.

Vēl IEVAS Stāstos aizraujoši stāstiņi par TV seriālu cienītājiem, kas ziepju operu dēļ zaudēja realitāti un, veroties zilajos ekrānos, aizmirsās tiktāl, ka pat nepamanīja tuvojošās briesmas.

Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 17. jūlijā. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr.1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV