Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 30.07.2009. 12:31

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Dažreiz stāvi pie pacientes stundu divas un nezini, kā rīkoties. Pēc dzemdībām sākušās komplikācijas... Ja izdodas šajā cīņā uzvarēt un jaunā māmiņa ar bērniņu mājup dodas sveiki un veseli, tad ir priecīgi ap sirdi. Es gan uzskatu – katram cilvēkam ir savs liktenis. To, kas nolemts, īpaši mainīt nevar.»
Rīgas Dzemdību nama galvenās ginekoloģes Daces Rezebergas sirds darbā lijušas gan prieka, gan sāpju asaras. Kur smelties mīlestību, lai tās pietiktu visiem – ģimenei, pacientiem un pat kucītei Sisei –, personiskā stāsta «Dace zina visu par mīlestību...»

«Ja nebūtu izputējuši kolhozi, es droši vien visu mūžu būtu nosēdējusi kantorī! Ne skološanās Francijā, ne savas zemnieku saimniecības, ne biznesa – nekā man nebūtu. Bet, redz, paveicās.»
Par uzņēmīgo koknesieti Antu Kučeri, kas uzskata – ja nepamēģināsi, savas spējas neatklāsi! – lasi veiksmes stāstā «Pati sev pavēlniece».

«Vienu brīdi ārsti bija atmetuši cerības, teica: pavasaris nāk, zeme kļūst mīksta, jāsāk kapiņa vieta meklēt, jo mamma pamazām kļūt par dārzeni... Taču viss mainījās.»
Trīs skarbi un iedvesmojoši dzīvesstāsti – par Ivetu Lugusu, Kasparu Kalvīti un Aigaru Miklāvu, kurus nelaime ir piekalusi ratiņkrēslam, taču nav atņēmusi paļāvību.

 
Atmiņu stāstā «Mazais cilvēks lielo jupieteru ēnā» filmu statists Monvilds Eglītis atklāj leģendāru latviešu filmu uzņemšanas aizkulises.

Jestrs stāsts par britu Hītu un amerikāni Dagu, kuri apceļo pasauli un nodarbojas ar labdarību, tērpušies smokingos.

«Kad pēc kārtējās baudas kulminācijas atkal gulējām, cieši sakļāvušies, Simona pēkšņi iesmējās un teica: „Es taču zināju, ka tevi dabūšu!”Jutos uzvarēts, tomēr ne mirkli nenožēloju, ka ļāvos kaislīgās rudmates iniciatīvai.»
Karstajos stāstiņos – Viktors Princis viltīgās rudmates valgos.


Vēl IEVAS Stāstos – jau 3. ceļojumu tūres «Mana burvīgā Latvija» ceļotāja anketa. Sešu pareizo atbilžu iesūtītāji piedalīsies ceļojumā «Mistiskā Kurzeme» par brīvu!
APCEĻO LATVIJU KOPĀ AR „IEVAS STĀSTIEM”!


Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 31. jūlijā. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV