Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis žurnāla „IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 14.08.2009. 09:52

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla „IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

• «Kad studēju Konservatorijā, Hardijs mani uzaicināja dziedāt saldumu fabrikas «17. jūnijs» sporta svētkos. Pēc vairākiem gadiem uz ielas nejauši satikāmies, un viņš sacīja, ka esot uzrakstījis dziesmu, ko labprāt dziedātu duetā ar mani. Piekritu.» Dziedātāja un kordiriģente Lorija Vuda vaļsirdīgi stāsta par savu Amerikas ģimeni, sadziedāšanos ar «Čikāgas piecīšiem» un Hardiju Madzuli un atzīstas, ka viņas dzīves vīriešu liktenīgais vārds ir Ivars.

• «Tie četri mēneši man laikam bija paši grūtākie mūžā... Kad televīzija ziņās pieminēja Afganistānā bojāgājušos, tūlīt pat mēģināju Franku sazvanīt. Tāds ir karavīra sievas liktenis,» saka Evija Reša.
Latvietes Evijas un vācieša Franka aizkustinošs mīlas stāsts «Viņi satikās Afganistānā».

• «Kas jums tie par līķa plankumiem? Jūs jau nemaz neelpojat!» viņš skatījās manī lielām, skaistām acīm. Gandrīz nogāzdams sistēmu, dakteris palielināja skābekļa devu un ķēra rokā manu sirdi. «Braucam!» simpātiskais vīrietis paziņoja. «Uz kurieni?» iesaucos, kad mani, satītu kā dārgu persiešu paklāju, cēla guļamratos. «Uz reanimāciju!» Lai gan mani mocīja neciešamas sāpes, iesmējos: «Bet, dakter, es taču netaisos mirt. Man ir tikai divdesmit divi gadi!»
Kur Ilva Rozīte smēlās spēku atgriezties dzīvē pēc pārciestas sirds, galvas audzēja un insulta operācijas, lasi lasītāju konkursa stāstā «Zvaigžņu sega ērkšķu ceļam».

• Televīzijas raidījuma «Tautas balss. Ekstrasensu cīņas.» dalībniece mistiķe Ludmila Abramova atklāj, vai iespējams pieburt mīļoto un iztālēm glābt cilvēkus no katastrofas. Tikai IEVAS Stāstos – ekstrasenses zīmējumi, kas dziedina.
 
• «Upīša mājas dārzā stāv tēlnieces Leas Davidovas-Medenes veidotais piemineklis – liela Andreja Upīša galva. Pagājušā gada maijā, kad bija Muzeju dienas, Upīts... raudāja. Lielā granīta galva sausa, bet no acīm uz leju pāri vaigiem tek asaras...»
Par taureni, kas apciemo teātra dižgara Eduarda Smiļģa mājas, un neparastajiem notikumiem Andreja Upīša īpašumā Skrīveros mistiskā stāstā «No savām mājām viņi neaiziet».

• Karstajos stāstiņos – Viktors Princis uz vienu nakti iekaro smaržu karalieni.

• Vēl IEVAS Stāstos – 3. ceļojumu tūres «Mana burvīgā Latvija» ceļotāja anketa. Sešu pareizo atbilžu iesūtītāji piedalīsies ceļojumā «Mistiskā Kurzeme» par brīvu!

• Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāk 14. augustā.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV