Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 28.08.2009. 10:20

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Uz soliņa pie mājas sēdēja kāda meitene. Piegāju viņai klāt, saņēmu viņas roku un teicu: «Es tevi vairs vaļā nelaidīšu, tu būsi mana sieva. Vedīšu tevi uz Kurzemi, un mums būs divi bērni.»» 
Populārās šlāgermūzikas grupas «Roja» solists Jānis Kalniņš vaļsirdīgi par jaunības dēkām, jūrā braukšanu un dzīves lielo mīlestību, kam veltījis romantisko dziesmu «Kamenes deja» – personiskā stāstā «Rojas naktsputns».

Akadēmiķis Jānis Stradiņš: «Tāda īsta ģimene Ulmanim nekad neizveidojās. Iemesls tam varbūt bija kāds notikums Amerikā, kad viņš tur studēja un piepelnījās, strādādams kādā fermā. Ulmanis neveiksmīgi krita, viņam kājstarpē iedūrās dakšas, kas kā vīrietim bija traumējoši.»
Tikai «IEVAS Stāstos» – unikāli fakti par pirmās Latvijas brīvvalsts vadoni Kārli Ulmani.

Kas Latviju gaida nākotnē? Pareģo gaišreģis Ilmārs Briedis.

Par stipro kuldīdznieci Gefiju Štofregenu, kurai pieder Riežupes smilšalas un kura, nosvinējusi savu astoņdesmito dzimšanas dienu, gatavojas kāzām, – dzimtas stāstā «Riežupes smilšalas mantiniece».

«Tagad, kad medicīna valstī arvien grūtāk pieejama, mums zinīgāk vajadzētu pievērsties dabas veltēm,» saka māksliniece Inga Brīniņa un dalās no senčiem mantotajās un jauniegūtajās zināšanās par ārstniecības augiem.

Nelaiķa mājā bija iemājojuši spoki. Vai rēgs var cilvēku fiziski aizskart, uzzināsi, lasot mistisko stāstu «Spoki».


Vēl IEVAS Stāstos – 3. ceļojumu tūres «Mana burvīgā Latvija» ceļotāja anketa. Trīs pareizo atbilžu iesūtītāji piedalīsies ceļojumā «Mistiskā Kurzeme» 12. un 13. septembrī par brīvu!


Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 28. augustā. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr.1 – „IEVAS STĀSTI”!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV