Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Cosmopolitan” īpašais septembra numurs

Kaspars Milaševičs, 03.09.2009. 21:47 | komentāri (4)

„Cosmopolitan” septembra numurs ir īpaši “karsts”, jo galvenais šī žurnāla temats ir seksualitāte un viss, kas ar to saistīts.
„Cosmopolitan” īpašais septembra numurs

Mūs, protams, ļoti interesē puiši, jo bez viņiem seksam nebūtu nekādas jēgas, tāpēc lasi un uzzini, ko par tavu vīrieti stāsta viņa mīļākais seksa stils. Kopā ar ķermeņa valodas speciālisti centāmies noskaidrot, vai filmas „Krēsla” galvenajam aktierim Robertam Patinsonam arī dzīvē ir attiecības ar savu filmas partneri Kristenu. Savukārt sasodīti seksīgā Animal Planet raidījuma Into the Pride zvaigzne Deivs Salmoni mums palīdzēja atklāt sevī zvērīgus instinktus, lai mēs kļūtu gudrākas, stiprākas un seksīgākas jebkurā dzīves situācijā.

Ko darīt, ja tev ir izveidojušās lieliskas attiecības, bet sekss ir draņķīgs vai nav pat vispār? Izklausās briesmīgi, bet tu neesi vienīgā – žurnālā atradīsi izplatītākos cēloņus šādām situācijām un risinājumus, kā ar tām tikt galā. Bet pats galvenais priekšnosacījums ir justies pašpārliecinātai un seksīgai pat ... darbā! Kā to panākt, lasi jaunajā „Cosmopolitan” numurā! Un tas vēl nav viss – 100 ļoti tieši jautājumi un tikpat nekautrīgas atbildes par seksu nodrošinās iedvesmu kaislīgai naktij.

Trakus noslēpumus mēs uzzinājām, aprunājoties ar Holivudas skaistuma ekspertiem, – lai arī pirmajā brīdī viņu padomi izklausījās galīgi neprātīgi, izrādās, tie strādā! Vai zināji, ka skropstas var ieveidot ar ... tējkaroti, bet matus izgludināt ar gludekli? Tikpat neprātīga un izaicinoša kā šie skaistuma noslēpumi ir arī superzvaigzne Keitija Perija. Intervijā ar viņu uzzinājām, ka Keitijas ceļš uz slavu nebūt nav bijis tik viegls, kā izskatās. Žurnāla lappusēs uzzināsi, kā viņa tikusi slavas virsotnē un ko grasās darīt tālāk.

Un „Cosmo” nebūtu „Cosmo” bez krāsainajām un iedvesmojošajām modes lapām – šomēnes  piedāvājam veselus divus stāstus par modi – izaicinošo „Motociklistes dienasgrāmatu” ar fantastiskām bildēm uz tuksneša fona un jaunākās modes tendences, kas tev liks izskatīties seksīgai un izaicinošai – šosezon modē ir būt sliktai un pārkāpt visas robežas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV