Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 11.09.2009. 13:55

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Sandru noskatīju, kad viņai bija astoņpadsmit gadu. Jau toreiz, kad viņu pirmo reizi ieraudzīju, nebiju brīvs. Tomēr ik pa laikam uz koncertiem aicināju un ikreiz pie sevis nodomāju – foršs meitēns! Kad mana personiskā dzīve sagāja tūtā, sāku pie viņas uz Valmieru bieži braukt. Nebija tik vienkārši – dažs labs bija jāpastumj malā...»
Nacionālā teātra vokālais pedagogs, populārais dziedātājs Andris Daņiļenko vaļsirdīgi par kaislīgā mīlnieka dabu, dzimtas saknēm un mūzikas valdzinājumu personiskā stāstā «Siržulauzējs».

«Mēs mīlējāmies visur, kur vien ir un nav iespējams. Reiz naktī pastaigājāmies pa krastmalu pie Daugavas, atspiedāmies pret upes margām un... Nekad un ne ar vienu sievieti man tā nav bijis un arī nebūs – es zinu...»
Kāpēc Sandra un Kanasts nepaguva viens otram dot solījumu – līdz nāve mūs šķirs –, uzzini mīlestības stāstā «Kurš mīl vairāk».

«Kad noliecos, pamanīju naža asmeni. Tad mani satvēra aiz matiem un vilka pa koridoru. Kliedzu, centos izrauties, bet jutu, kā nazis iziet cauri kreisajai padusei. Otrs dūriens skāra nieri un pārgrieza nabu.»
Vandzenieti Ivetu Jansoni sadūra satrakojies vīrs. Operācijas zālē uz sievietes ķermeņa uzlika trīsdesmit šuvju. Kur Iveta guva spēkus, lai pēc traģēdijas pieceltos? Lasi baiso stāstu «Ivetas otrā dzimšanas diena».

«Anitai bija brīvdiena. Nākamajā rītā atnākusi uz darbu, viņa saņēma skaistu orhideju. «Tā tev no vīrieša, kurš tevi vienmēr sveicina,» kolēģe paskaidroja. Vīrieša vārdu viņa nebija pajautājusi.»
Lasi aizkustinošo iepazīšanās stāstu «Nejaucene».

«Laižoties snaudā, šķita, ka man aiz muguras guļ kāds silts stāvs. Pagriezos un pieglaudu vaigu. Kļuva silti un labi. Piepeši jutu – kāds pieskaras manam kaklam. Sāka trūkt elpas. Pamodusies dzirdēju, ka es vēl gārdzu. Strauji pagriezos pret sienu. Šausmas! Tas nebija cilvēks!»
Vai rēgs var cilvēku fiziski aizskart? Lasi stāstā «Slimnīcas spoks».

Karstajos stāstiņos – Princis sarkano lukturu ielā.


Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 11. septembrī.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV