Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„JOY” rudens palete

Kaspars Milaševičs, 24.09.2009. 09:05

Oktobris ir viens no tiem gada mēnešiem, kad tik ļoti gribas doties garās pastaigās un izbaudīt rudens skaistumu. Un šogad rudens krāšņākas iekrāsojis ne tikai koku lapas, bet arī „JOY „oktobra numuru.
„JOY” rudens palete

Filmas ”Nejaukā patiesība” zvaigzne Katrīna Heigla atklāj mums savus sievišķīgos paņēmienus, kas atkausē pat visrūdītākā mačo sirdi. Arī to, kāpēc viņa dievina savu vīru un ballīšu vietā izvēlas mierīgu mājas dzīvi.

Modes lapaspusēs piedāvājam iepazīties ar visām aktualitātēm no rudens paletes – „JOY” iesaka skaistākos tērpus un aksesuārus. Atradīsi interesantas idejas tērpiem, ja sporta stilu sauc par savējo, kā arī absolūti burvīgus džemperus un kleitiņas lauku romantiskajā stilā.

Un desertā kas pavisam kārdinošs – speciālais pielikums ar skaistāko apakšveļu, kas ļaus justies tev kā karalienei (gan ikdienā, gan gultā!).

Vēsajās rudens dienās tavus sejas vaibstus paspilgtinās īpaši kārdinošs grims. „JOY” rāda, kā ar vienkāršiem paņēmieniem panākt neaizmirstamu efektu. Pie grima vari pieskaņot kādu no aktuālajiem matu sakārtojumiem – sākot no apjomīgiem matu mezgliem līdz romantiskām cirtām.

Un, ja sirdī vēl mazliet pietrūkst saules maiguma, tad noteikti iepazīsties ar mūsu žurnālistes Monikas ceļojuma aprakstu par fantastisko Sicīliju. Jo pat oktobrī tur ir 23 grādi ēnā un vairāk nekā 20 grādi ūdenī, kas ļauj šo Vidusjūras salu ierindot tuvākā laika sapņu ceļojumu augšgalā.

„JOY” – ar smaidu par visu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV