Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 25.09.2009. 14:20

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Te nu ir laiks pievērsties vīriešiem manā mūžā – diez vai uz abu roku pirkstiem tos saskaitīšu! Mainīju viņus diezgan bieži, reizēm vienlaikus bija pat vairāki...»
Latviešu estrādes leģenda Māra Krievkalne vaļsirdīgi par kaislībām dzīvē un uz skatuves un atgriešanos mūzikā.

«Kad sākās Pirmais pasaules karš, vectēva vecākais brālis Miķelis Šlosbergs un māsa Olga aizbrauca uz Ameriku. Miķelis apprecējās ar aktrisi. Ģimenē piedzima meita un dēls,» stāsta baušķenieks Guntis Šlosbergs.
Pēc daudziem gadiem, salīdzinot savu kāzu fotogrāfiju ar Kerolainas Kenedijas laulību foto, Guntis Šlosbergs atklāja sava tēva un Kenediju znota Edvīna Artura Šlosberga pārsteidzošu līdzību. Vai viņi ir radi?

«Pēdējo desmit piecpadsmit gadu laikā pasaule ir ļoti mainījusies. Tagad dzimst gudri, apdāvināti bērni, daudzi spēj nolasīt informāciju, zina, ko citi domā. Šādu cilvēku kļūst arvien vairāk, un tas pasaulei liks kļūt citādai, jo arī pārējie sāks saprast, cik milzīgs spēks piemīt domām, ka melot vairs nav iespējams.»
Par gaišreģi un dziednieci Ļesju Steļmahu, kura spēj lasīt domas un aizvērtas vēstules, – mistiskā stāstā «Labā burve Ļesja».

Katrīnai bija septiņi gadi, kad viņas acu priekšā piemājas dīķī noslīka brālis un māsa. «Es stāvēju krastā un noskatījos... Es neko nevarēju izdarīt, jo nepratu peldēt. Man joprojām galvā skan vārdi, kurus toreiz pārdzīvojumā un dusmās pateica mamma: «Labāk būtu noslīkusi tu, nevis viņi!»
Traģisks dzīvesstāsts par Katrīnu, kura savos divdesmit gados ir zaudējusi vecākus, brāļus, māsas un bērniņu, tomēr atradusi sevī spēku neapvainoties uz likteni.

«Cilvēks diennaktī apmeklē tualeti 5,5 reizes un katru reizi uzturas tur apmēram 3,5 minūtes, tātad 20 minūtes dienā, 10 stundas mēnesī, bet gadā – vidēji piecas diennaktis.
Nopietni un ar pikantērijām – par tualešu vēsturi laikmeta liecinieku stāstā «Uz poda!».

Vēl IEVAS Stāstos – jauns lasītāju stāstu konkurss «Mans iepazīšanās stāsts».

Astrologa Jura Kauliņa prognoze speciāli «IEVAS Stāstu» lasītājiem.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāk 25. septembrī.
 
Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV