Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" oktobra numurs

Kaspars Milaševičs, 01.10.2009. 20:46 | komentāri (2)

Ja tev dzīve pēdējā laikā piespēlē tikai citronus, tad taisi no tiem garšīgu limonādi, nevis meklē rūgtu tēju, kur tos izmērcēt. Pietūkst apņēmības? Ieskaties oktobra „Cosmopolitan”, jo tajā tu noteikti atradīsi savu recepti optimismam, pašapziņai un laimei.
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" oktobra numurs

”Šopings nedrīkst pārvērsties par kārtējo lietu, kas sievietei rada vainas sajūtu. Mums jāļauj sev priecāties, mums jāļauj sev baudīt dzīvi,” tā šomēnes lasītājas uzrunā „Cosmopolitan” galvenā redaktore Santa Kristiāna Zāmuele. Labas mūzikas un atpūtas cienītājiem viņa ir pazīstama kā dīdžejs DJ Vanity, kas ir Santas lielākā aizraušanās blakus snovbordam, ekstrēmai ceļošanai uz pasaules tālākajiem nostūriem un augstajai modei. Arī pārējā „Cosmo” komanda nebaidās īstenot savus vispārdrošākos sapņus, tāpēc šomēnes viņiem visiem kopā ir izdevies radīt aizraujošus rakstus par mīlestības kaislībām, kas satricina visu pasauli, dzīves baudīšanu un panākumiem.

Oktobra „Cosmopolitan” ir pilns enerģijas, un mēs aicinām arī tevi – esi drosmīga un nebaidies riskēt! Labs piemērs tam ir Leitone Mīstere – gatavojot interviju, uzzinājām, ka šī aktrise, kuru ekrānos esam redzējušas kā pamatīgu maitu, patiesībā ir parasta meitene, bet izlolotais nelietes imidžs viņai ir nesis ne tikai slavu, bet arī vērā ņemamus ienākumus, iespēju ierakstīt pašai savu mūzikas disku un bezrūpīgi pavadīt laiku kopā ar draugu.

Varbūt tu nezini, kā būt pietiekami nekaunīgai? Mēs palīdzēsim! Šajā numurā rakstā uzzināsi, ka būt par maz nekaunīgai ir pat bīstami, tāpēc uz priekšu un pārbaudi rezultātus uz savas ādas. Riskēt atmaksājas, īpaši tad, ja runa ir par attiecībām. Ja jūsu mīlestība ir ierūsējusi, ķeries pie raksta 5 riski, kas liks jums no jauna iemīlēties. Uzzini, vai ir vērts, piemēram, nepiekrist sava drauga viedoklim!

Šomēnes, esot īpaši drosmīgas, esam pieķērušās arī ļoti intīmai tēmai – vīriešu vaksācija. Uzzini visu par to un arī pašu galveno – kā savu džeku piedabūt atteikties no trakajiem džungļiem viņa apakšbiksēs, un, lai motivētu viņu vēl vairāk, apsoli pārsteigumu – te Tev noteikti noderēs kāds no 50 satriecoši seksīgiem veidiem, kā viņam pieskarties TUR. Aizmirsti par tradicionālajiem paņēmieniem, un šo nakti viņš atcerēsies uz visu mūžu!

Ir gan viena joma, kur labāk neriskēt – tā ir tava veselība. Rakstā 8 gadījumi, kad tu nedrīksti tēlot ārstu uzzināsi, ko labāk atstāt izglītota medicīnas personāla ziņā, bet vienu profesiju tēlot mēs Tev pat iesakām, un tas ir pavārs!

Šajā numurā atradīsi arī sasodīti vienkāršas receptes tādiem gardumiem kā lazanja un Tiramisu Affogato, palūdz tikai, lai draugs nopērk pudeli vīna, uzaiciniet ciemos savus labākos draugus, un vakars būs izdevies. Un neaizmirsti – kas neriskē, tas nedzer šampanieti.

Cosmo – tavai veiksmei!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV