Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 08.10.2009. 09:53

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā! Šoreiz IEVAS Stāstos – viss par un ap mīlestību!
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Ar Līgaviņu mums saskan, kaut kašķi gadās. Reiz viņa Marokā gribēja skriet prom. Iekšējās brīvības vārdā man pat būtu ērtāk braukāt pa pasauli vienam, bet sirdsapziņa neļāva atstāt Līgaviņu kalnos ar vienu eiro kabatā, tāpēc pierunāju, lai paliek. Labi, ka nepašķīrāmies, jo pieteicās Pirāts – mūsu dēls.»
Brīvmākslinieks Kapteinis Harijs Ķengurzeme ir apceļojis 24 valstis, apgleznodams arī alas un ēku sienas. IEVAS Stāstos – viņa dēku un mīlas stāsts.

«Ārsts teica, ka Aigaram vairs nevarot palīdzēt. Apskāvu draugu vēl ciešāk. Brīdī, kad domāju, ka esmu Aigaru zaudējusi, viņā atgriezās dzīvība. Man izdevās viņu glābt!»
Stāsts par brīnumainu augšāmcelšanos – Laimas mīlestība izglāba mīļoto no nāves.

«Orgasms – tāds, ka var kliegt tā, ka mājai jumts ceļas – mums bija gandrīz ik reizi. Kaimiņu māja atradās tuvu, un kaimiņiene reiz teica: «Vasarā es logu vaļā nemaz neveru...» Man bija ļoti gudra kaimiņiene, īsta dāma!»
Mīlestībā daudz pieredzējusī socioniķe Velta Līvija Miķelsone vaļsirdīgi stāsta par savu dzīvi un iesaka, kā pazīt vīriešus, izmantojot zināšanas socionikā.

«Mani pārņēma azarts. Ja kādu dienu nepiezvanīja man, meklēju sludinājumus pati. Pirmais randiņš pēc mana uzaicinājuma bija humorpilns šovs. Tikšanās vietā iebrauca mašīna, es atvēru durvis un... sāku smieties. Pie stūres sēdēja jauneklis ap gadiem divdesmit! Šķelmīgi smaidīdams, viņš ieinteresēti jautāja: «Nu, omīt, ko darīsim?»»
Fragmenti no Andas intīmās dienasgrāmatas – viņa Īsto satika... 193. randiņā!

«Mūsu svarīgums mums aizšņorē acis un neļauj ieraudzīt pasaules skaistumu un bezgalīgo daudzveidību, un pasaule nevēlas mijiedarboties ar iedomības pūšļiem. Mēs varētu paņemt no pasaules labāko, ja spētu atzīt, ka neesam radības kroņi.»
Šamanis un astrologs Ivo Puriņš par mīlestību, izaicinājumiem dzīvē un leģendām apvīto 2012. gadu.

EKSLUZĪVI IEVAS Stāstos – UZZINI SAVU NĀKOTNI! Tev atbildēs IEVAS Stāstu eksperti – astrologs Juris Kauliņš un gaišreģe Ļesja Steļmaha.

Ja vēlies atrast savu otro pusīti, jau šomēnes dodies kopā ar IEVAS Stāstiem aizraujošā ceļojumā MĪLAS EKSPRESIS!

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 9. oktobrī.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV