Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis "Veto Magazine" 13. numurs

Ainārs Rūsiņš, 21.10.2009. 15:34

Ir iznācis mūzikas un kultūras žurnāla "Veto Magazine" 13. numurs.
Iznācis "Veto Magazine" 13. numurs

Jaunajā "Veto Magazine" lasāmas intervijas ar grupu "Instrumenti", dziesminieku El Mars, ielu mākslinieku Kiwie, teātra režisoru Ģirtu Ēci un kinorežisoru Romānu Polanski. Tāpat lasāma arī ekskluzīva intervija ar Džima Džārmuša filmu aktieri un mākslinieku Džonu Lūriju.
   
Numura tēma - pērnās vasaras atmiņas; „Veto Magazine” bez sentimenta atskatās uz aizgājušā gadalaika notikumiem - trakiem festivāliem dažādās valstīs un jaunatvērtām ballīšu vietām tepat Rīgā.
   
Arī šajā „Veto Magazine” numurā varat piedalīties konkursā - šoreiz „Veto Magazine” kopā ar koncertaģentūru FBI piedāvā iespēju laimēt biļetes uz amerikāņu šokrokera Merilina Mensona koncertu, kas notiks 15. novembrī "Arēnā Rīga".

"Veto Magazine" var iegādāties visos "Narvesen" un "Plus Punkts" veikalos, kā arī bārā "I Love You", galerijā "Istaba", mākslas galerijā "Supernova", veikalā "Sviestmaižu studija" (Brīvības ielā 74), kā arī apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" ("Galerijā Centrs") un "Boards.lv".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV