Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 23.10.2009. 10:29

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā.
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Kad izšķīros no otrās sievas, man bija pārliecība, ka nepalikšu viens un noteikti atradīšu savu mīļoto sievieti. Zinu – šī ir tā loterija, kurā man veicas.»
Basbaritons Aivars Krancmanis vaļsirdīgi par savas dzīves sievietēm, mūziku un dzīves izaicinājumiem.

«Bija kā filmā. Piepeši istaba sāka griezties riņķī. Es nebiju bezsamaņā, neraudāju. Ar pirkstu pārvilku sejai, jo nesapratu, kas īsti noticis. Jānis pēc tam stāstīja, ka mērķējis uz meža pusi, bet, kad šāviens nav atskanējis, sācis revolverim kaut ko knibināt un netīšām trāpījis man.»
Par Smaidas Vakuļenko neparasto likteni skarbā stāstā «65 gadi ar lodi galvā».

«Nesen pie kapa risinājās šāda scēna: pie aizgājēja zārka piegāja atvadīties klusa, inteliģenta sieviete, kas, izrādījās, bija mirušā vīrieša pirmā sieva, un ielika zārkā puķītes. Otrā sieva, kas vīru glabāja, pietraucās un tās izmeta ārā.»
Televīzijas režisors un izvadītājs bērēs Imants Dācis novērojis, ka pie aizgājēja kapa reizēm valda tādas kaislības, ka nevar saprast, vai tas, kas notiek, ir traģēdija, drāma vai komēdija...

«Es jau biju šķīrusies no pirmā vīra, bet Elga Brahmane Juri tik viegli negribēja atlaist. Kad uz diviem mēnešiem aizbraucu stažēties uz Ungāriju, presē parādījās raksts «par labo sievu Brahmani» un «slikto sievieti ar diviem bērniem, kas aizvīlusi mākslinieku un atņēmusi viņu sievai».»
Seksoloģe Aija Tula-Rijkure atklāti par mīlas sāpēm un priekiem.

«Regulāri redzēju vīrieti melnās drēbēs. Vakarā, kad devāmies pie miera, viņš jau tur sēdēja – istabas stūrī, viss melnā.»
Par spoku, kura dēļ saimnieki bija spiesti aiziet no dzīvokļa, uzzini stāstā «Vīrietis melnā».

«Dažas klientes it kā nejauši uzliek rokas uz krēsla balstiem, kas ir vienā līmenī ar manu bikšu priekšu. Grozos apkārt, griežu matus, bet viņas veic pētniecības darbus, kāds esmu TUR.»
Frizieris Artūrs Pērkons draiski par savas profesijas pozitīvajām un ēnas pusēm.

Tikai IEVAS Stāstos – par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem – astrologam Jurim Kauliņam un gaišreģei Ļesjai Steļmahai!

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 23. oktobrī.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr.1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV