Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 09.11.2009. 14:26

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā.
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Ja uz ielas mašīnai pārplīstu riepa, es to apmainītu – nav problēmu! Katra sieviete ir princese (vismaz viņa tāda gribētu būt), bet es varu darīt arī melno darbu. Dažreiz gan jāļauj izdarīt vīrietim, lai viņš justos svarīgs.»
Uzzini, kā mīl autosportiste Karlīne Štāla, kas sacīkstēs izgriež pogas vīriešiem, bet lej asaras par dzelžiem.

«Ja es būtu mācījusies mūziku, varētu komponēt. Bet es diemžēl nepazīstu notis. Un tad tas notika... Ejot gulēt, piepeši izdzirdēju mūziku. Nevis pa radio un arī ne televīzijā, – tā nāca no Augšas, ļoti skaista melodija, plūda it kā slāņiem...»
Lasi par Ņinas Apsītes neparasto likteni – piecdesmit gadu vecumā viņa sāka sacerēt mūziku, ir uzstājusies dievnamos ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem un kurai jau ir noticis autorkoncerts. 

«Vienā brīdī Čaks sāka rakstīt ārkārtīgi spilgti, tā, kā mēs to pazīstam šodien. Bet vēl dīvaināk ir tas, ka radikāli mainījās arī Čaka rokraksts. Pirms tam burti viņam bija sīciņi, taisni, ar tendenci slieties atpakaļ, bet nu pēkšņi tie sāka gāzties uz priekšu, rokraksts kļuva liels un apjomīgs.»
IEVAS Stāstos – unikāli fakti par dzejnieka Aleksandra Čaka personisko dzīvi.

«Bērni sāka ķiķināt: «Mammu, vai pamanīji – tas onkulis ir sliktais? Atceries – no filmas Viens pats mājās, tas laupītājs»?»
Par Jura beznosacījuma mīlestību, kurš apprecēja sievieti ar deviņiem bērniem.

«Būdama enerģiska dāma, Muntere iepazinās ar mūķenēm un pierunāja mūķenes viņai palīdzēt. Pārģērbusies mūķenes drēbēs, Muntere aizbēga no cietuma...»
Līdz šim atklātībai nezināmi fakti par Latvijas brīvvalsts beidzamā ārlietu ministra Vilhelma Muntera dzīvesbiedri Natāliju Munteri.

Tikai IEVAS Stāstos – par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem – astrologam Jurim Kauliņam un gaišreģei Ļesjai Steļmahai.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks
6. novembrī. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Šoreiz kopā ar IEVAS Stāstiem iznāk pielikums PATS SEV PAREĢIS. Pērciet preses izdevumu pārdošanas vietās, abonentiem – par brīvu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV