Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 20.11.2009. 14:36

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Kad bija mana zvaigžņu stunda – uzvarēja Dvēselīte, Klaidoni visur aicināja spēlēt, mums bija sakoptākā sēta Vecumniekos –, man dvēselē bija tukšs un auksts. Tagad, kad viss jūk un brūk, man kļūst interesanti. Esmu jauna izaicinājuma priekšā, un tas dod enerģiju.»
Šlāgermūziķis Māris Sloka vaļsirdīgi par jaunības trakulībām, zaudēto paradīzi Vecumniekos un šķiršanos.

«Vecāmāte teica – svarīgas ir tikai trīs lietas: veselība, jumts virs galvas un lai gulta nespiež. Man toreiz šķita – liela muiža, ka gulta spiež! Nopērc jaunu, veco izmet! Vēlāk sapratu, ka runa jau nav par gultu, bet par to, ar ko to nākas dalīt.»
Dzejnieks un rakstnieks Viks jeb Viktors Kalniņš par savu Robinsonu salu Dikļos, četrām mīlestībām un liktenīgajām sievietēm.

«Mūsu cerēšanās laikā Zigim prasīju, kas tās par briesmīgām barakām Ķīpsalā. Kara laikā tur esot turēti gūstekņi, Zigis paskaidroja. Tēvs, garām iedams, vienmēr centies slepus viņiem iedot kaut ko ēdamu – kādu vārītu kartupeli vai maizes gabalu. Tad arī pirmo reizi uzzināju par vīratēvu, ka viņš kara laikā glābis ebrejus.»
Jāņa (Žaņa) Lipkes vedeklas Ārijas aizraujošais dzīvesstāsts.

«Tomēr galvenais, kas jūs pie manis atveda, ir divu jums tuvu vīriešu liktenis. Vecāko,» gaišreģe sacīja, domādama par tantes vīru, kas bija izsūtīts uz Sibīriju, «jūs nekad vairs neredzēsiet, jo viņa moku ceļš ir beidzies. Jaunāko satiksiet, bet ne tik drīz.»
Par dziednieci un gaišreģi Ragu Mariju, kas savulaik bija tikpat populāra kā Zilākalna Marta.

«Nolikusi klausuli, gribēju ieslīdēt savā istabā, bet saimniece veikli iestājās ceļā un ņēmās stāstīt, ka vīrabrālim patīkot dažādas meitenes, ka nopietnas attiecības mums nevarot izveidoties. Stefāno patiešām pazuda, vairs nekādu zvanu, nekādu ziņu...»
Latviete Inga Barkāne savu īsto otru pusīti satika Amerikā.

«Kaut kur aiz loga atskanēja raķešu šāvieni – vakara kulmināciju iezīmēja krāšņa uguņošana. Tamārai ar Rodrigesu tas bija vienaldzīgs – viņiem bija sava kulminācija un savs salūts.»
Tamāra un Rodrigess erotiskām fantāzijām ļāvās... bankā.

Tikai IEVAS Stāstos! Par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem – astrologam JURIM KAULIŅAM un gaišreģei ĻESJAI STEĻMAHAI.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 20. novembrī.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr.1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV