Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

TV3 seriālam UgunsGrēks pašam savs žurnāls

Marta Zandersone, 23.11.2009. 14:30

TV3 un izdevniecība Rīgas Viļņi radījuši unikālu ierakstu Latvijas mediju vēsturē - speciāli televīzijas seriālam radītu žurnālu! Un jau rīt pie lasītājiem nonāks pēdējo gadu skatītākā pašmāju seriāla UgunsGrēks speciālizlaidums, kurā būs iespējams uzzināt visu patiesību par seriālu, tā varoņiem, aktieriem, radošo komandu un daudz ko citu. Meklējiet UgunsGrēks speciālizlaidumu no 24.novembra labākajās tirdzniecības vietās Latvijā un turpiniet tam sekot ik darba dienas vakaru 20:20 TV3 ekrānos.
TV3 seriālam UgunsGrēks pašam savs žurnāls

Latvijas mediju vēsturē ierakstīts unikāls notikums - speciāli televīzijas seriālam radīts žurnāls! Šādu godu izpelnījies pēdējo gadu skatītākais pašmāju seriāls UgunsGrēks, ideju realizē TV3 un izdevniecība Rīgas Viļņi. TV3 ģenerāldirektore Baiba Zūzena atklāj, kas iedvesmojis radīt šo izdevumu: „Vēlos teikti milzīgu un sirsnīgu paldies visiem seriāla skatītājiem! Jo tieši jūs bijā tie, kas vēlējās izdzīvot seriāla varoņu dzīvi ne tikai katru darbdienu vakaru, bet daudz biežāk. Un tā tapa šis unikālais UgunsGrēks žurnāls!”

Kā atzīst žurnāla Rīgas Viļņu galvenā redaktore Ieva Valtere: „Veidot šādu izdevumu bija liels prieks, gandarījums un atbildība vienlaikus, saprotot, ka UgunsGrēka varoņi kā pašu ģimenes locekļi ir gandrīz vai katrā Latvijas mājā! Skatītāji to novērtējuši kā populārāko pašmāju seriālu, tāpēc ir pelnījuši beidzot pacelt priekškaru un ielūkoties gan seriāla varoņu, gan pašu aktieru dzīvē un attiecībās!”

Patiesība par seriālu

Vai zināt, kur top seriāla UgunsGrēks scenārijs un tiek vērpti varoņu attiecību līkloči? Un nojautāt, ka Zane Daudziņa savai varonei Helēnai apģērbu un aksesuārus ved no dažādām pasaules vietām? Kāda rotiņa noskatīta un Helēnai atceļojusi no tālās Amerikas. Bet Madaras atveidotāja Zane Meldere stundās kopā ar klases biedriem apspriež seriālā radušos situāciju – attiecības ar vecāku vīrieti. UgunsGrēks speciālizlaidumā arī ekskluzīva intervija ar Martu cietumā un galveno varoņu atklāsmes, ko viņi patiesībā jūt viens par otru..

Uzzināsiet arī, kādēļ Jakovs Rafalsons savu Triju Zvaigžņu ordeni pēc saņemšanas mērcējis šņabī, kā Gunārs lutina savas sievietes, ko par Helēnas gaumi un atbilstību šī brīža modes tendencēm saka stiliste, kāds saistība piemājas dārziņa kaķim ar Jevgēniju jeb Kisku un daudz ko citu!

Bet atpūtas brīdim krustvārdu mīklas, dažādi interesanti uzdevumi, anekdotes no pašu aktieru dzīves un arī īpaša dāvana – UgunsGrēks kalendārs 2010.gadam! Bet tas vēl nav viss – trim laimīgajiem UgunsGrēka speciālizlaiduma īpašniekiem būs unikāla iespēja satikt seriāla mīļāko aktieri, fotografēties ar to un arī malkot kafiju Gunāra kafejnīcā. Noteikumus meklējiet žurnālā! Jāatzīst, ka visu par UgunsGrēks speciālizlaidumu nav iespējams izstāstīt, tādēļ tas jāmeklē labākajās tirdzniecības vietās Latvijā no 24.novembra un jāļaujas atklāsmes priekam!


Meklējiet UgunsGrēks speciālizlaidumu labākajās tirdzniecības vietās Latvijā no 24.novembra!

Un sekojiet UgunsGrēkam arī turpmāk ik darba dienas vakaru 20:20 TV3!

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV