Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Decembra ”Cosmo” pārkāpj robežas

Kaspars Milaševičs, 03.12.2009. 22:42

Vienalga, vai viņas koķeti piemiedz ar aci vai saceļ neaizmirstamu jandāliņu, šīm spožajām dāmām ir talants pievērst visu uzmanību tikai sev un dabūt to, ko sagribas. Kaut trijos naktī. Kuras mūsu slavenības tās ir? Pačukstam, ka ar vienu no viņām vēlas sastrādāties tikai retais fotogrāfs un stilists, savukārt kāda cita ilgāku laiku dzīvoja, nepasakot ne vārdu. Decembra ”Cosmo” unikālajā un asprātīgajā sadaļā par sliktajām meitenēm tu vari uzzināt ne tādus vien skapī dusošos skeletus.
Decembra ”Cosmo” pārkāpj robežas

Kāds gan labums no tā, ka tu iepazīsies ar šo nekaunīgo sieviešu dzīvesstāstiem un trumpjiem? Pirmkārt, tie patiešām iedvesmo sasniegt lielus mērķus. Otrkārt, pamatīgi palielina pašpārliecinātību. Treškārt, piespēlē īstos ieročus, kā apburt ikvienu.

Starp citu, vīriešu apburšanai tev lieliski noderēs informācija par to, kādai priekšspēlei viņi dod priekšroku (par šīm pārsteidzoši jutīgajām erogēnajām zonām tu vēl nebūsi dzirdējusi!), kā arī raksts ”Kā viegli atrast kompromisu attiecībās,” kas sniedz pavisam konkrētus, praktiskus un viegli izpildāmus padomus, kā tev ar mīļoto, piemēram, atrast vidusceļu ģērbšanās stilā vai saskaņot savus sestdienas vakara plānus. Miers un harmonija jūsmājās garantēta!

Ja ar to tev vēl nav gana un jauno gadu tu gribi iesākt 10 reizes veiksmīgāk nekā esi dzīvojusi līdz šim, tad ir vērts iepazīsties ar smalku stratēģiju, ar kuras palīdzību tu vari pēc sava prāta ietekmēt savu karjeru, mīlestību un sabiedrisko dzīvi. Starp citu, priekšnieka iemīlināšanai pietiekot ar kafijas tases pasniegšanu. Turot rokās krūzi ar karstu dzērienu, viņam šķitīs, ka tu esi emocionāli silta – tātad patīkama – personība. Par pārējiem manipulācijas signāliem lasi rakstā ”Apziņas triki, kas ļaus tev panākt savu.”

Jā, tikai decembra ”Cosmo” tu atradīsi kaudzēm gudrus un viltīgus paņēmienus, kas tev palīdzēs dabūs visu, ko vēlies. Nāvējošo ieroču vidū ir arī seksīgākās ballīšu kleitas – gan glamūrīgas, gan romantiskas, gan dumpīgas, un īpašs pārtiju meikaps, kas pieprasa dzīvīgus toņus uz plakstiņiem, vaigiem un lūpām. Šis ir brīdis, kad ir jāiet uz ballītēm un jāpārkāpj robežas, jo tikai tā tu dzīvosi pa īstam!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV