Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 04.12.2009. 16:35

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Mans tagadējais vīrietis pēc rakstura ir līdzīgs iepriekšējam. Tas laikam ir liktenīgi. Iespējams, tas ir vīrieša tips, kas man kā sievietei ir vajadzīgs. Taču tagad esmu stiprāka, sievišķīgi gudrāka un citādi veidoju attiecības ar stirpu cilvēku.»
Sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Rimšēviča vaļsirdīgi par četrdesmitgadnieces krīzi, savām trim meitām un laimes meklējumiem pēc šķiršanās ar bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču.

Feličita apsēžas, lai Inesei vieglāk uzlikt speciālo suņu – neredzīgo pavadoņu – uzkabi. Feličitai tas ir signāls, ka sācies darbs: viņa izslejas savā cienījamā labradora retrīvera kucītes augumā un sāk lēni čāpot gar ceļa malu, uzmanīgi apejot šķēršļus...
Jau divus gadus lēdurdzietes Ineses Vītolas acis ir kucīte Feličita.

«Pārcietu divus infarktus, un, kad meitiņai bija četri mēneši, ārstu atzinums bija – man atlicis dzīvot divus mēnešus. Iespītējos – nekā nebūs! Atteicos doties uz slimnīcu un draudzenes pavadībā vilkos uz Spilves pļavām lasīt ārstniecības augus.»
Par dziednieci un astroloģi Gundegu Purmali, kura pareģojusi: no Latvijas arī nākamgad plūdīs projām cilvēki un mūsu zemi plosīs stihijas.

«Aukstā 1965. gada februāra naktī laukā plosījās putenis, tāds, ka šķita – aizbraukt līdz Limbažu slimnīcai nebūs iespējams. Kaut kā līdz slimnīcai viņi tika un pusčetros no rīta pasaulē sevi iekliedzu es. Dzemdību zālē uz otra galda cīnījās māmiņa no tā paša Liepupes pagasta. Arī viņai piedzima meitenīte. Šoruden mēs satikāmies.»
Par Inas un Gunas dzīves līkločiem – abas dzimušas ar četrdesmit piecu minūšu starpību uz blakus dzemdību galdiem.

«Pagriezu galvu un ar visām ķermeņa šūnām jutu – istabā neesmu viena. Gultai blakus stāv melns, līdz grieztiem garš stāvs un mudina mani izvākties.»
Nopirkusi māju ar spokiem, Rita neizsamisa. Viņa zināja, kā ar tiem tikt galā.

«Abi manā gultā esam ne tikai tāpēc, ka man jāatsāpina kāja un sadauzītais asteskauls, – sekos vēl arī saldais ēdiens.»
Viktors Princis ļāvās ne tikai vitamīnpotēm, – medmāsiņas prasmīgās rokas masāžas laikā pamodināja slimības laikā pierimušo kaisli.

Tikai IEVAS Stāstos – par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem astrologam Jurim Kauliņam un gaišreģei Ļesjai Steļmahai!

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 4. decembrī. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV