Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

www.manizurnali.lv piedāvā nopirkt žurnāla digitālo versiju tā iznākšanas dienā

Aija Repša, 14.12.2009. 11:15 | komentāri (2)

Jau mēnesi – kopš novembra vidus – interneta vietnē www.manizurnali.lv  iespējams izšķirstīt un iegādāties visu izdevniecības «Žurnāls SANTA» izdevumu digitālās versijas jau tajā pašā dienā, kad tirdzniecības vietās nonāk to «papīra» versijas. Žurnāla digitālā versija ir tieši tāda pati kā drukātā. To var arī abonēt, turklāt abonēt žurnālus digitālo versiju ir lētāk nekā «papīra» variantu.

Latvijā un ārzemēs ir ļoti daudz cilvēku, kuriem nav iespējas doties uz tuvāko kiosku un iegādāties iemīļoto žurnālu SANTA, IEVA, KLUBS, PRIVĀTĀ DZĪVE, SHAPE, MANS MAZAIS, DEKO vai citu no 20 piedāvātajiem. Pirmajā www.manizurnali.lv darbības mēneša laikā to izmantojuši vairāk nekā 30 000 lasītāju no 57 pasaules valstīm. Protams, visvairāk žurnālu digitālo versiju pircēju ir valstīs, uz kurām Latvijas iedzīvotāji izceļojuši darba meklējumos – Lielbritānijā, Īrijā, Vācijā, Zviedrijā. ASV. Bet cilvēki, kas nepacietīgi gaida savu iemīļoto un vajadzīgo žurnālu iznākšanu, tos iegādājušies arī esot Dienvidāfrikā, Ķīnā, Peru un citās tālās zemēs.

Lai nebūtu jāseko līdzi žurnālu iznākšanas datumiem, tos var arī abonēt, kas ir krietni lētāk nekā tos pirkt pa vienam. Daudzi žurnālu lasītāji Latvijā jau novērtējuši, cik ērti ir izlasīt žurnālu no rīta mājās vai darbavietā, apsēžoties pie datora, tomēr atzīst, ka ieradums lasīt drukātu žurnālu joprojām ir tikpat spēcīgs. Specializēto žurnālu lasītājiem ir lieliska iespēja sameklēt vajadzīgo informāciju kādā no iepriekš iznākušajiem žurnālu numuriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV