Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

Agnese Kāposta, 18.12.2009. 11:01

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā.
Iznācis žurnāla "IEVAS Stāsti" jaunākais numurs

«Ja vecim sieviete ir kā lellīte, tad viņš, kad viņa kļūst vecāka, nomaina pret jaunu. Bet man Laine nenoveco! Mums kopā ir labi, un tad meklējumi nav svarīgi. Skaidrs, ka viņa vairs nav tā meitene, ko sastapu pirms gadiem, – to redzu, kad skatos tālaika fotogrāfijas. Taču arī es jaunāks nekļūstu...» saka mūziķis Helvijs Stengrevics.»
Uzzini, kā mīl un viens otru iedvesmo dziedātāja Laine Ligere un komponists Helvijs Stengrevics, kuri, piedzīvojuši zvaigžņu stundu, tagad no skatuves ir pagājuši malā.

«Ausmas mūžs bija liela pašatdeve ģimenei – gan vīram, gan dēlam. Sevi viņa maz žēloja, varbūt tāpēc slimība atrada viņas maigo, jūtīgo dabu, sirdi un ņēma virsroku,» teic Latvijas Radio diktore Sandra Glāzupa.
Par radioklausītāju iemīļoto un leģendāro diktori Ausmu Indriksoni – viņas mūžs bija skaists un traģisks.

«Kad Arvīds pēc ievainojuma pie Lestenas izārstējas vācu hospitālī, tiek pārvests uz bēgļu nometni Švarcvaldē, un viņa vēstule beidzot sasniedz mājas, māsas Vilijas atbilde ir skumja: tava Mirdza apprecējās ar Klementu, gaida meitu...»
Mirdzu Būtnāri no Auces un Arvīdu Puķi no Melnburnas izšķīra tēva mantkārība un karš. Viņi satikās pēc sešdesmit gadiem.

«Palātā mēs bijām septiņas sievietes, un es biju vienīgā, no kuras pēc galvas audzēja operācijas vīrs nenovērsās,» saka Ilva Rozīte.
Par Mārtiņa un Ilvas mīlestību iedvesmojošā stāstā «Stiprais plecs».

«Nolieciet uz palodzes atvērtu maku tā, lai Mēness apspīd tā saturu – monētas un banknotes –, un domās lūdziet, lai Mēness vairo jūsu ienākumus un pārticību.»
Mistiķes Ludmilas Abramovas padomi, kā piepildīt vēlmes, būt laimīgiem un pārtikušiem.

Tikai IEVAS Stāstos! Par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai un tagad arī zīlniekam Ilmāram Briedim!

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks
18. decembrī. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV