Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Iznācis žurnāla «Privātā Dzīve» pielikums «Slavenību TOP kokteilis»

Aija Repša, 04.02.2010. 10:34

No 2. februāra žurnāls «Privātā Dzīve» piedāvā līdz šim nebijušu projektu par pašmāju un ārzemju slavenībām – pielikumu «Slavenību TOP kokteilis».
Iznācis žurnāla «Privātā Dzīve» pielikums «Slavenību TOP kokteilis»

Pielikuma veidošanā piedalījās 30 Latvijas slavenības – 15 sievietes un 15 vīrieši. Tie bija uzņēmēji, politiķi, mūziķi, mākslinieki, aktieri, televīzijas raidījumu vadītāji un citu profesiju pārstāvji. Žūrija noteica, kuras ir populārākās izklaides vietas, iecienītākie skaistumkopšanas saloni, labākās diētas, skatītākie DVD. Sievietes atsevišķi vērtēja, kuram no sabiedrībā populāriem vīriešiem ir seksīgākais skatiens, savukārt vīrieši – latviešu slavenību skaistākās krūtis. Vēl pielikumā apskatītas atjaunotās Latvijas Republikas lielākās blamāžas, populāri pāri ar vairāk nekā 20 gadu starpību, kā arī lasāms daudz interesanta par notikumiem pasaulē. Piemēram, kuri ir desmit dārgākie suņi, kā pagatavot Džeimsa Bonda un citus pasaulē populārus kokteiļus, cik maksā dārgākās rotaļlietas. «Privātās Dzīves» pielikums atklāj arī pikantas nianses par Holivudas zvaigžņu dzīvi – viņu īsākajām laulībām, mīklainākajām nāvēm un trakākajām fobijām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV