Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Žurnāls “Mūzikas Saule” atver mājaslapu www.muzikassaule.lv

Žurnāla "Mūzikas Saule" veidotāji, 05.02.2010. 14:31

Priecīga vēsts visiem, kuri ar nepacietību gaida žurnāla recenziju lappuses – recenzijas turpmāk būs lasāmas tikai žurnāla mājas lapas www.muzikassaule.lv sadaļā “Recenzijas”. Tur tās atradīsiet jau pāris dienu pēc koncerta. Piedāvājam iespēju arī pašiem izteikt savu viedokli komentāru sadaļā. Janvārī aplūkojām trīs koncertus – Latviešu simfoniskās mūzikas lielkoncertu, programmu “Elektriskie sapņi” un koncertu “Šūmaņa iedvesmotie” (recenziju autori – Santa Bušs, Andris Dzenītis, Ieva Rozentāle, Armands Znotiņš).

Priecāsimies par jūsu iniciatīvu, ja nu piepeši, kāda mūzikas notikuma iedvesmoti, būsit radījuši tekstuālu iedvesmojošu atsauci. Gaidīsim jūsu piedāvājumus uz e-adresi saule@muzikassaule.lv.

Otrs jaunums – profesora Jāņa Torgāna iniciētais un izveidotais “Komponistu un mūziķu uzvārdu latviskojumu saraksts” tagad pieejams arī tīmekļa versijā turpat www.muzikassaule.lv. Sarakstu turpināsim papildināt, tāpēc sirsnīgi ceram arī uz jūsu ierosinājumiem.

Drīzumā varēsim piedāvāt arī Oļģerta Grāvīša sastādītā “Latvijas mūzikas darbinieku jubileju un piemiņas datumu kalendāra” elektronisko versiju.

Šīgada pirmā “Mūzikas Saule” kiosku plauktos ienāksies marta sākumā. Pievēršam jūsu uzmanību faktam, ka planētu trajektoriju maiņas rezultātā izdevums nonācis pusēnas joslā un šogad iznāks tieši četras reizes – īsi pirms pavasara un rudens saulstāvjiem, kā arī pirms vasaras un ziemas saulgriežiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV