Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Interneta žurnāls “Ziemeļu Stāsti” jau pieejams lasītājiem

Marika Gintere, 08.02.2010. 14:23

Ir nācis klajā jauns interneta žurnāls ar nosaukumu "Ziemeļu Stāsti", kura tīmekļa adresi ir viegli iegaumēt: www.ziemelustasti.lv.
Interneta žurnāls “Ziemeļu Stāsti” jau pieejams lasītājiem

Interneta žurnāls "Ziemeļu Stāsti" iznāks divas reizes mēnesī, tieši ceturtdienās. Tajā tiks publicēti jauni vēstījumi no dažādiem autoriem, kuriem Ziemeļu zemes iekritušas sirdīs, prātos un ceļojumu somās.

Lasītāji varēs iepazīties ar stāstiem par šodienas ļaudīm, kas dzīvo, šķiet, matemātiski precīzi izskaitļotā sistēmā, kuri maksā lielākos nodokļus pasaulē un uzskata sevi par pasaules sirdsapziņu. Stāsti par tā dēvēto ziemeļu dzīvesveidu, ko apskauž, pēta, atdarina, dažkārt atzīst par pārāk vienmuļu, un kas, škiet, nevienu neatstāj vienaldzīgu.

"Ziemeļu Stāstu" pirmajā numurā lasiet par Ziemeļvalstu modeli un tajā mītošo Homo Nordicus īpatni, par telemedicīnas eksperimentiem Zviedrijā, par labāko Ziemeļvalstu restorānu „Noma” un citām aktualitātēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV