Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baudi dzīvi ar aprīļa “Cosmo”

Kaspars Milaševičs, 31.03.2010. 14:36

Vēl nebijis notikums! “Cosmo” izdevās satikties ar pašu Lady Gaga! Aizraujošo sarunu ar popmūzikas fenomenu lasi aprīļa “Cosmopolitan” žurnālā. ”Dažas sievietes izvēlas sekot vīriešiem, un dažas sievietes izvēlas sekot saviem sapņiem. Ja tu nezini, pa kuru ceļu iet, atceries, ka tava karjera nekad no rīta nepamodīsies un nepateiks, ka tevi vairs nemīl,” fascinējošā māksliniece mums teica pirms došanās uz savu kārtējo izpārdoto koncertu. Pirms tam mēs paspējām izrunāties gan par viņas dzīvi prožektoru gaismā, gan bērnību, gan attiecību pieredzi.
Baudi dzīvi ar aprīļa “Cosmo”

Taču šī ekskluzīvā intervija nav vienīgais iemesls, kādēļ jaunais “Cosmo” numurs ir īpaši izdevies. Seksīga foto sesija ar labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem, efektīvs kurss par šī brīža kulta modes zīmoliem un personībām, kas tos veido, kā arī raksts par to, kāpēc sievietes ir atkarīgas no skaistām kurpēm, uzlabos garastāvokli pat pēc visdraņķīgākās darba dienas.

Savukārt raksts ”Neprātīgi iemīlējušos pāru ieradumi,” kurā pasaulē augsti vērtēti attiecību speciālisti iesaka, kā tev un tavam vīrietim kļūt par pāri, kuri ir kopā ”jau-kur-tas-laiks” gadus un vēl joprojām ir mīloši un vienoti, ļaus tev izanalizēt savas attiecības un pietuvoties perfektai divvientulībai.

Ļoti intīmas pārdomas tev noteikti raisīs arī atklātas grēksūdzes, kurās trīs sievietes stāsta par saviem romāniem ar priekšniekiem, un divu vīriešu dienasgrāmatas, kuri “Cosmo” ļāva pārpublicēt savas pārdomas par attiecībām ar mīļotajām sievietēm. ”Pēdējā laikā esam paraduši katru vakaru mīlēties. Godīgi sakot, kaut vai pēc mazajiem strīdiem man to negribas. Bet atteikt arī nedrīkst, jo, ja sieviete negrib vīrieti – tas nav nekas traks, bet, ja vīrietis kādu vakaru negrib sievieti – atkal iemesls skandālam,” kādu vakaru raksta Ēriks.

Kad būsi guvusi lielāku skaidrību par vīriešu iekšējo pasauli, ķeries klāt rakstam ”Karstākie punkti, kur viņam pieskarties (zem jostas vietas)”. Izmanto tajā minētās baudas zonas, lai mīļoto novestu ekstāzes septītajās debesīs. Izmēģini jau šovakar!

Bet, rūpējoties par vīrieša labsajūtu, neaizmirsti par savu personību. Izrādās, ka svarīgākā informācija, kas tev ir nepieciešama, lai savā dzīvē veiktu lielas pārmaiņas, glabājas pie taviem draugiem. Tavi apslēpties ieroči un vājības, īstie talanti – to visu tev var pavēstīt cilvēki, kas ir tev apkārt. Tikai aprīļa “Cosmo” tu vari uzzināt, kā viņiem to pareizi pajautāt.     

Pavasara gaiss smaržo sasodīti dzīvīgi un spēcinoši! Dzīvo un izdzīvo pa īstam!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV