Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirmo reizi Latvijas kriminālās un detektīva žurnālistikas vēsturē iznācis unikāls žurnāls "Degpunktā"

Māris Puķītis, 07.04.2010. 15:38

Izdevniecība "Rīgas Viļņi" un telekompānija LNT laidusi klajā jaunu žurnālu "Degpunktā", kurā apkopota tāda paša nosaukuma raidījuma karstākā tematika! Noderīgi, pamācoši un brīžam pat jautri - tā "Degpunktā" veidotāji stāsta par kriminālajiem notikumiem ar cerību, ka žurnālā atrodamā informācija lasītājus pasargās.

Žurnālā lasāms par krāpnieku stiķiem un niķiem, par to, kā "Radio Skonto" programmu direktors Valdis Melderis, sargājot māju, novērsa savas meitiņas bīstamo blēņu iespējamās sekas, kā trausla izskata blondīne, divkārtēja pasaules čempione kikboksā, rāda pašaizsardzības paņēmienus. Publicēts plašs materiāls arī par citiem pašaizsardzības līdzekļiem - no piparu gāzes baloniņiem līdz pat kaujas pistolēm. Kriminālistikas eksperti atklāj, kā pēc viena mata galiņa vai spļāviena var ar DNS analīzēm izskaitļot zagļus un slepkavas - arī Latvijai ir savs CSI.

"Degpunktā" ir arī stāsti par noziedzniekiem un noziegumiem. Sieva par 1000 dolāru pasūta sava vīra nāvi, desmitiem latviešu narkokurjeru iesēdināti Latīņamerikas cietumos, tautietis Īrijā zog veikalā, aiz biksēm bāzdams saldētas garneles. Arī cietušo stāsti reizēm liek pārdzīvot pat daudz pieredzējušajai Inesei Supei - krāpnieku upuri samaksājuši par iekārtošanu darbā Vācijā un velti gaida jūras prāmi uz Vāciju Jēkabpilī.

Kriminālos horoskopus ar dzirkstošu asprātību aprakstījusi sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa - Ūdensvīrs ir ideāls slepenais aģents, Auns gatavs izvicināt dūres, Skorpionam padodas nodokļu slēpšanas shēmas. To gan uztveriet ne kā praktiskus padomus, bet ar smaidu.

"Drošība ir vērtība, bet godīgums atmaksājas," ir pārliecināts "Degpunktā" atbildīgais redaktors Māris Puķītis un cer, ka žurnālā sniegtā informācija mums visiem palīdzēs dzīvot laimīgāk.

Žurnāls pārdošanā pieejams no 7.aprīļa visās labākajās preses tirdzniecības vietās Latvijā.

Žurnāla izdevējs "Izdevniecība Rīgas Viļņi" ir straujāk augošā žurnālu izdevniecība Latvijā ar 10 gadu pieredzi mediju tirgū. Izdevniecība pašlaik izdod 10 Latvijas tirgū atpazīstamus un stabilas pozīcijas ieguvušus medijus - Rīgas Viļņi, Kas Jauns, Otkrito, Marta, Mapta, Laimīgā Programma, Patiesā Dzīve, Pastaiga, Pastaiga.ru, kā arī pazīstamāko zīmolu tematiskos un specizdevumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV