Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klajā nāk jauns žurnāls autosporta līdzjutējiem

Žurnāls „Motors & Sports”, 28.04.2010. 15:26

Līdz ar vasaras sezonas sākumu autosporta dzīvē, klajā nāk jauns žurnāls – „Motors & Sports” – kurš atspoguļos autosportu Latvijā vēl neredzētā griezumā, proti, ar aizraujošu stāstījumu iepazīstinās ar populārā sporta veida braucējiem, mehāniķiem, līdzjutējiem, organizatoriem un, protams, pašu tehniku.

Latvijā autosports pēdējos gados ir audzis un attstījies straujā tempā, piedzīvojot arī plašu skatītāju rindu kuplināšanu. Šķiet, ka tikai hokejs var konkurēt ar līdzjutēju skaitu vienā sacensību etapā, un ne velti – autosporta sacensību izvēle Latvijā ir visiem vecumiem un gaumēm – sākot ar auto modelismu un beidzot ar rallijreidu. Līdzjutēji ir pieraduši savus favorītus redzēt ar ķiveri galvā un ietērptus kombinezonā, nereti liels noslēpums ir arī pašas sporta mašīnas, kurās var nolūkoties tikai no attāluma. Žurnāls „Motors & Sports” noārda šīs robežas un parāda, ka autosportisti ir tādi paši cilvēki kā visi citi, savukārt viņu sacensību automašīnas nereti būvētas pašu rokām, un neviens no viņiem neskopojas padalīties ar padomiem, pastāstīt par autosporta virtuvi, un dot lasītajam iespēju smelties idejas sava ielas auto uzlabošanai, tieši iedvesmojoties no trasēs redzētajiem automobiļiem.

Papildus tam – LR Čempionāta rallijā katra posma kartes ar aprakstiem.

Žurnālu raksturo trīs stūrakmeņi – ātrums, azarts, brīvība - un to pašu var attiecināt arī uz motocikliem, kuru vadītāju skaits aug ar katru silto gada mēnesi. Tāpēc katrā numurā atvēlēta vieta arī pielikumam par motocikliem – interesantākie pašmāju modeļi, karstākie sacensību momenti, aizraujošākās personības u.tml.. 

Pirmais numurs – jau no 7.maija pārdošanā DUS „Statoil”, „Narvesen” tirdzniecības vietās, kā arī īpašā „Motors & Sports” teltī lielākajos autosporta pasākumos.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV