Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis žurnāla "Astes" maija numurs

Agnese Pasa, 29.04.2010. 10:52

Maija ASTES šoreiz ir krāšņas kā vēl nekad! Šomēnes uzzināsi, kā cilvēkiem var palīdzēt dzīvnieki roboti, kādas ir gudra kaķa pazīmes un kā uztaisīt aploku trusim vai jūrascūciņai. Žurnālā ir daudz praktisku padomu – ko darīt, ja pašam apnicis mazgāt suni; kā pagatavot oriģinālas brokastis suņu un kaķu māmiņām, un kāpēc mīluli tik svarīgi sargāt no ērcēm. 
Iznācis žurnāla "Astes" maija numurs

Maijā bobslejists Jānis Miņins atklās tev sava suņa niķus un stiķus; uzzināsi populārās suņu šķirnes – Rodēzijas ridžbeka slēptos talantus un varēsi salīdzināt, kurš no trim kaķu šķirņu reksiem tev ir vispiemērotākais.  

Uzmanību: maijā sākusies balsošana par ASTU vāka modeļiem! Noteikumus, kā sūtīt īsziņu, lai balsotu par savu simpātiju, vari izlasīt maija žurnālā! Vēl šomēnes notiks arī Kaķu garāko ūsu konkursa fināls – ASTES stāsta, kur un kā tas norisināsies, un aicina līdzjutējus noskatīties to klātienē!  

 

ASTES – žurnāls visiem, kas mīl dzīvniekus! 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV