Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznāk jauns žurnāls - „Ievas Dārzs”

Aija Repša, 07.05.2010. 09:45 | komentāri (2)

No 7. maija tirgū jaunums – izdevniecība «Žurnāls Santa» laidusi klajā jaunu un praktisku žurnālu IEVAS DĀRZS. Tas paredzēts visiem, kuriem pieder dārzs vai dārziņš un kas vēlas, lai tas būtu gan skaists, gan ražens. Jaunajā žurnālā allaž atradīsi noderīgus padomus, kā izaudzēt bagātīgu dārzeņu un augļu ražu un kā iekopt skaistu puķu dārziņu.
Iznāk jauns žurnāls - „Ievas Dārzs”

Atšķirībā no citiem konkrētās nišas žurnāliem, šis žurnāls piedāvā lielu praktiskas informācijas apjomu 48 lappušu apmērā par daudz izdevīgāku cenu – IEVAS DĀRZS maksā tikai Ls 0,59.  

Katrs žurnāla numurs lasītājiem būs pieejams tradicionālajās preses tirdzniecības vietās attiecīgi līdz nākamā numura iznākšanai. Žurnāls iznāks aktīvo dārza darbu – vasaras – sezonā. Nākamais žurnāla numurs iznāks 11. jūnijā.

IEVAS DĀRZA pirmajā, maija numurā, vari lasīt:
– Kas šomēnes noteikti jāizdara augļu, sakņu, puķu un balkona dārzā
– Kas jāzina, izvēloties tomātu un petūniju stādus
– Kā izveidot dārzu vietā, kur tagad ir pļava
– 10 negantākie kukaiņi, kas apdraud dārzus
– Kuras ir garšīgākās ābolu šķirnes
– Kā uz balkona izaudzēt zemenes, gurķus un tomātus
– Viss par pupiņām, salātiem un puķu zirņiem
– Kā iegūt īpaši labu burkānu, redīsu, kartupeļu un diļļu ražu
– Pacietīgāko puķu TOP 5
¬– Kā savā dārzā izveidot tādu pašu dobi kā Rundāles pilī
Un vēl – viesojamies flautistes Ditas Krenbergas rododendru dārzā un apciemojam gladiolu un peoniju karali selekcionāru Aldoni Vēriņu.

IEVAS DĀRZU, tāpat kā pārējos IEVAS grupas žurnālus: IEVA, IEVAS VIRTUVE, IEVAS MĀJA, IEVAS STĀSTI, IEVAS VESELĪBA izdod izdevniecība «Žurnāls Santa». Jaunākais IEVAS GRUPAS žurnāls, pērn iznākusī IEVAS VIRTUVE – strauji iekaroja lasītāju sirdis, un nu kļuvis par preses izdevumu ar vislielāko tirāžu Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV