Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Pasa, 07.05.2010. 11:01

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā.
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Man bija deviņpadsmit gadu, un es kļuvu par... par bēgošo līgavaini. Cilvēki apkārt plānoja mūsu kāzas, taču es piepeši izlēmu, ka labāk būtu neprecēties. Es bēgu no atbildības. Meitene man piedeva, taču pats sev to īsti piedevis neesmu.»
Aktieris Ainārs Ančevskis par dzīves veiksmēm un dunkām, Jēzus vecumu, liktenīgām nejaušībām un neprātīgu mīlestību.

«Atcerēdamās, kā mammu mocīja greizsirdība, domāju – kaut man nebūtu greizsirdīgs vīrs! Bet tieši tādu dabūju.»
Mūziķa Dona mamma Ērika Šingireja par dzīvi starp Īriju un Latviju, meitas slimību un vīra nāvi.

«Pirmoreiz ieraugot Gaļinu mani pārņēma absolūta otsutsvije mislei! Pilnīga domu neesamība! Tik smuka sieviete! Bet es tolaik biju precēts...»
Rubrikā Mīlestības leģenda – aktiera Jakova Rafalsona un viņa mīļotās Gaļinas mīlasstāsts.

Laimdotas Rones meita Ilze: «Kad tēvs ieradās Latvijā, viņam jau bija ģimene. Nezinu, vai mīlestība ar manu mammu bija vienīgais iemesls, kāpēc tēvs aizgāja no sievas, bet šķiršanos viņa nedeva. Tēvs arī laikam neuzstāja, jo mamma nespieda viņu nokārtot attiecības.»
Leģendārās Latvijas televīzijas diktores Laimdodas Rones dzīve ar citas sievietes vīru.

«Lielāko daļu savu noziegumu Rogaļovs atklāja pats. Varmāka ar tādu vieglumu inscenēja slepkavības kā pašnāvības, ka apveda ap stūri gan izmeklētājus, gan prokurorus!»
Advokāts Andris Grūtups paver savas radošās darbnīcas priekškaru, ļaujot ieskatīties savas grāmatas Maniaks tapšanas procesā.
 
Ko pareģis Alda Dreimanis sola Latvijai nākamajos gados?

   
Izmanto iespēju – jautā par savu nākotni IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, zīlniekam Jurim Kauliņam un pareģim Aldim Dreimanim!

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI”, kas iznāks 7. maijā. Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas POPULĀRĀKAIS STĀSTU ŽURNĀLS LATVIJĀ – „IEVAS STĀSTI”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV