Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla "Astes" jūnija numurs

Agnese Pasa, 04.06.2010. 14:26

ASTES ir klāt ar jūnija aktualitātēm – ja šoreiz Jāņus vēlies svinēt citādi nekā līdz šim, sapucē savu sunīti, izveido viņam stilīgu kaklarotu, mašīnā ieklāj suņa pārvalku un ballējies ar savu draugu līdz rītam!
Iznācis žurnāla "Astes" jūnija numurs

ASTES kopā ar lustīgo labvēlīgo tipu Fredi un skaisto dejotāju Agnesi tev piedāvā daudz atraktīvu ideju kā svētkus padarīt stilīgākus, par spīti lietum un odiem! Vēl šajā numurā izlasīsi aizkustinošu interviju ar psihoterapeiti Ainu Poišu – par viņas draudzību ar melno māsu Zaru, kā arī uzzināsi daudz jauna par bīgliem, pasta baložiem un kaķim indīgajiem augiem. Jūnija žurnālā atradīsi arī praktiskus padomus – kā rīkoties, ja suni sakož odze un ko darīt, ja kaimiņš draud izrēķināties ar tavu suni. Šajā numurā arī reportāža no Kaķu garo ūsu konkursa un ekskluzīva fotosesija ar konkursa uzvarētāju!

ASTES – žurnāls visiem, kas mīl dzīvniekus!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV