Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis vizuālo mākslu žurnāla „Studija" augusta/septembra numurs

Līga Marcinkeviča, 06.08.2010. 10:24

Ar jautājumu „XX gadsimts ir beidzies?" uz vāka. Ar neredzēti spēcīgiem negaisiem, pārsteidzošu karstumu un Saules ārdīšanos, jaunais žurnāla „Studija" numurs ir klāt.
Iznācis vizuālo mākslu žurnāla „Studija" augusta/septembra numurs

Žurnāla saturu ļoti ietekmējuši Latvijā pēdējā laikā vairumā iznākušie izdevumi – pētījumi, apkopojumi, atmiņu stāsti par pagājušā gadsimta dažādām desmitgadēm.

Ja Jums būs iedvesma, laiks un gribasspēks atvēlēt laiku žurnāla lasīšanai, tad Jums būs iespēja piekrist vai nepiekrist rakstu autoru viedokļiem par šīs vasaras izstādēm Rīgā, festivāliem Reikjavīkā un Cēsīs.

Mākslas institūciju TOP notikums – laikmetīgās mākslas muzeja MAXXI atklāšana Romā. Ekspozīciju neklātienē varat novērtēt Barbaras Fesleres rakstā un sarunā ar vienu no izstādes kuratorēm Gabi Skardi.

Un vēl daudz kas cits...

Kā intervijā par mākslu saka māksliniece Baiba Baiba: „Viens būs izsalcis pēc salda bezdomu miera, cits – pēc spēriena pakrūtē, lai beidzot no tā pamostos".

Ko meklē Tu? Vai meklē?

Par ikdienas aktualitātēm kultūrā un mākslās, lasiet www.studija.lv.

Žurnāls pieejams latviešu un angļu valodā

Pielikumā „Studijas špikeris": Inta Balode „Deja"

Jaunāko "Studijas" numuru var iegādāties preses kioskos, Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā un tā izstāžu zālē „Arsenāls", galerijā "Istaba", veikalā-kafejnīcā „Pērle", galerijā „Laipa" (Valmierā) un izdevniecībā "Neputns" (Rīgā, Tērbatas ielā 49/51-8), kā arī internetā www.neputns.lv un www.studija.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV