Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis jauns žurnāls meitenēm „Hello Kitty"

Antra Čigure, 12.08.2010. 14:10 | komentāri (21)

„Hello Kitty" ir jauns stila un izklaides žurnāls meitenēm. Žurnālā ir aktuālas tēmas, kas interesē meitenes: modes un stila knifiņi, receptes un praktiski padomi, ieteikumi labu attiecību veidošanai gan ar draugiem, gan vecākiem, kino un grāmatu jaunumi, testi, spēles, horoskopi un citi izklaidējoši temati. Kopā ar katru žurnālu lasītājas saņems dāvaniņu.
Iznācis jauns žurnāls meitenēm „Hello Kitty"

32 lappušu biezā žurnāla mērķauditorija ir meitenes vecumā no 9 līdz 13 gadiem. Žurnāls iznāks latviešu valodā, reizi divos mēnešos. Cena – Ls 1,78. „Hello Kitty" izdevējs, izdevniecība Egmont Latvija, Latvijā izdod arī tādus žurnālus kā „Avene", „Barbie", „Vinnijs Pūks", „Donalds Daks", „Tom & Jerry", „Dambo", „Vāģi", „Hot Wheels", „Princeses" un „W.I.T.C.H.".

Kitijas tēls radies 1974. gadā japāņu kompānijā „Sanrio", papildinot animācijas filmas varoņu klāstu, un drīz kļuva populārs gan ASV, gan arī Eiropā.

„Hello Kitty" zīmols nu jau vairākus gadus ir pazīstams un ļoti iecienīts arī Latvijā, pateicoties stilīgajiem aksesuāriem un apģērbam, rotaļlietām, kancelejas precēm un kopš pagājušā gada – arī grāmatām. Kitijas devīze: „Draugu nekad nav par daudz!"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV